Αυτά είναι τα 5 luxurious χρώματα που θα συνδυάσεις φέτος με το μαύρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά είναι τα 5 luxurious χρώματα που θα συνδυάσεις φέτος με το μαύρο
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Βάλε λίγο χρώμα στα αγαπημένα σου μαύρα items.

Οι γυναίκες λατρεύουμε το μαύρο. Και το λατρεύουμε γιατί υπάρχει λόγος. Είναι το πιο διαχρονικό χρώμα, το πιο sexy και αυτό που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Ας μην ξεχνάμε ότι το μαύρο είναι ένα χρώμα που στην πραγματικότητα έφερε και μια επανάσταση στο γυναικείο ντύσιμο μέσα από την Coco Chanel που το καθιέρωσε κιόλας, ως απόλυτα chic και κανονικό. Γιατί μέχρι τότε ήταν το χρώμα του πένθους, αλλά και μια απόχρωση που ήταν συνυφασμένη με τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, τα οποία δεν είχαν πρόσβαση στα όμορφα, πολυτελή υφάσματα με τις εξωτικές αποχρώσεις και τις ιδιαίτερες βαφές.

luxury_color-(7).jpg

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, το μαύρο είναι ένα από τα βασικά χρώματα της ντουλάπας μας και έχοντας πάρα πολλά μαύρα items να συνδυάσουμε, πρέπει να βρούμε και τα χρώματα που μπορούν να το αναδείξουν -και γιατί όχι;- να το απογειώσουν. Γιατί καλό και το ασπρόμαυρο, είναι μια επιλογή που μπορείς να κάνεις πάντα και να λειτουργήσουμε πολύ σωστά, αλλά για το φθινόπωρο του 2023 θέλουμε το κάτι παραπάνω, θέλουμε extravagant νότες, θέλουμε fireworks!

luxury_color-(8).jpg

Ευτυχώς για εμάς οι περισσότεροι σχεδιαστές περνάνε τη φάση του χρώματος, οπότε έχουμε πάρα πολλές επιλογές και προτάσεις, για να εμπνευστούμε με μια ματιά που θα ρίξουμε στα μεγάλα shows αλλά και στα street style looks από τις τελευταίες εβδομάδες μόδας.

NYC Ballet Fall Fashion Gala:Το κόκκινο χαλί και η εμφάνιση της Sarah Jessica Parker που απογοήτευσε

luxury_color-(1).jpg

Εμείς, όμως, θέλουμε να βρούμε και να δοκιμάσουμε τις καλύτερες αποχρώσεις που μπορούν να απογειώσουν το μαύρο, να το κάνουν λίγο πιο ενδιαφέρον και ξεχωριστό. Φυσιολογικά θα σκέφτεσαι ότι όλα τα χρώματα ταιριάζουν με το μαύρο και αυτό ισχύει, αλλά είναι κάποιες αποχρώσεις του φθινοπώρου 2023, που πραγματικά κάνουν το απόλυτο matching με τα μαύρα items της ντουλάπας μας.

luxury_color-(3).jpg

Παρακάτω έχουμε αναλυτικά όλα εκείνα τα χρώματα, στα οποία αξίζει να επενδύσεις και να αξιοποιήσεις δίπλα στο μαύρο παντελόνι σου, το blazer, τη mini μαύρη φούστα σου ή το μικρό μαύρο σου φόρεμα.

Τα 5 χρώματα που ταιριάζουν με το μαύρο: