Φόρεμα πάνω από παντελόνι: Το πιο πρωτότυπο σύνολο που μπορείς να δημιουργήσεις μέσα σε 5 λεπτά

Ναταλία Κατσακιώρη
Φόρεμα πάνω από παντελόνι: Το πιο πρωτότυπο σύνολο που μπορείς να δημιουργήσεις μέσα σε 5 λεπτά

Είναι η πιο φρέσκια ιδέα, αν θες να κάνεις ένα εύκολο και super ενημερωμένο σύνολο.

Η ικανότητα να συνδυάζεις ετερόκλητα items μεταξύ τους, είναι μία πάρα πολύ σημαντική δεξιότητα που έχουν αναπτύξει οι άνθρωποι της μόδας. Και αυτό γιατί οι αντιθέσεις είναι αυτές που κάνουν τα looks μας να ξεχωρίζουν. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι το κλισέ τα ετερώνυμα έλκονται δεν γεννήθηκε τυχαία, τουλάχιστον στο πεδίο του styling. Πρέπει, ωστόσο, αυτή η αντίθεση να γίνεται μέσα σε κάποιο πλαίσιο που να μην κινδυνεύουμε να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα, ειδικά αν πρόκειται για ένα casual all day look, με το οποίο μπορούμε να πάμε και στη δουλειά μας ή σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

dress_over_pants-(9).jpg

Το skirt over pants trend που είδαμε μέσα στο 2022 και το οποίο συνεχίζουν να αγαπούν τα κορίτσια των 00s έχει στο 2024 αντικατασταθεί με την τάση που θέλει να φοράμε τα φορέματά μας πάνω από παντελόνι. Και πίστεψέ με μπορεί να γίνει πολύ πιο κομψό και elegant από όσο ακούγεται. Γιατί από μόνο του ένα ωραίο χειμερινό φόρεμα μαζί με ένα παντελόνι δημιουργεί ένα ιδιότυπο tailored σύνολο, το οποίο μπορεί να μας πάει κυριολεκτικά παντού.

Το να φοράς «βαρετά» ρούχα στη δουλειά είναι η απελευθερωτική τάση που θα σου αλλάξει τη ζωή

dress_over_pants-(6).jpg

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι όταν μιλάμε για παντελόνι κάτω από φόρεμα, μιλάμε για ένα wide leg παντελόνι ή ένα παντελόνι σε ίδια γραμμή. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δούμε εδώ την τάση των skinny, που επέστρεψε δειλά-δειλά φέτος. Το φόρεμα από την άλλη που θα επιλέξουμε θέλουμε επίσης κατά προτίμηση να είναι από ελαφρύ υλικό, χωρίς περίεργους όγκους π.χ. στην περιφέρεια ή την κοιλίτσα, ενώ εδώ είναι που θα χρειαστούμε σίγουρα τα ασύμμετρα φορέματα από τα 90s και 00s party μας.

Το dress over pants trend στο street style:

Αν το δεις, μάλιστα, από την ξεκάθαρα πρακτική του πλευρά, τότε θα συνειδητοποιήσεις ότι πρόκειται για ένα από τα πιο comfy και cozy looks που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο, αφού θα είσαι απόλυτα προστατευμένη από το κρύο, ενώ επίσης θα μπορείς να κινήσει αντίστοιχα εύκολα, όπως όταν φοράς το αγαπημένο σου denim.

dress_over_pants-(11).jpg