Αυτή είναι η anti-trend φούστα που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη -Θα αντικαταστήσει το πλισέ

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτή είναι η anti-trend φούστα που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη -Θα αντικαταστήσει το πλισέ
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί οι φούστες δεν είπαν ακόμα την τελευταία τους λέξη.

Η Miu Miu είναι ένας οίκος που ενώ μέσα στα χρόναι έχει περάσει από διαφορετικά στάδια, σήμερα μπορούμε να πούμε ότι διανύει την καλύτερή του περίοδο. Είναι σαν να βλέπουμε την παιδική χαρά της Miuccia Prada να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας μέσα από παιχνιδιάρικα trends και σχέδια που την έχουν κάνει νούμερο ένα μετά την Covid-19 era της μόδας ακριβώς για όλους τους παραπάνω λόγους: γιατί μας έλειπε η χαρά και η ξεγνοιασιά στη ζωή μας, όπως και στον τρόπο που ντυνόμασταν.

Μπαλαρίνες και τζιν: Η Σοφία Καρβέλα έχει τρία σύνολα που θα φορέσεις τον Μάρτιο

NEW-SPRING-TREND-SKIRT-(9).jpg

Ήταν επίσης ο οίκος, που εκτός από το γνήσιο fun, μας σύστησε και πάλι με τις φούστες μας και ορισμένες τάσεις που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φορούσαμε ξανά, όπως τα micro mini χαμηλοκάβαλα φουστάκια, τις φούστες με πιέτες και τις ίσιες, ελαστικές pencil skirts του περασμένου φθινοπώρου. Πριν από λίγες μέρες η Miu Miu έδειξε την τελευταία της συλλογή αυτή τη φορά στο fashion week του Παρισιού και εμείς παρακολουθήσαμε το street style του front row στους δρόμους της πόλης. Και φυσικά οι περισσότερες κυρίες φόρεσαν total Miu Miu outfits από την SS24 collection που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και εμείς ξεχωρίσαμε αμέσως το επόμενο skirt trend που θα φορέσουμε την άνοιξη.

NEW-SPRING-TREND-SKIRT-(7).jpg

Η anti-trend φούστα που θα φορέσεις και εσύ.

Είναι μία τάση που λίγο-πολύ είχαμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια και είναι τόσο εντυπωσιακή ακριβώς γιατί το σχέδιό της είναι άκρως αντιφατικό. Οι mini φούστες με φραμπαλά ή αλλιώς βολάν είναι το item για το οποίο συζητάμε και αν ρίξεις μια ματιά στο street style θα διαπιστώσεις ότι αυτή η διαφορά στον όγκο και το μήκος είναι που κάνει το συγκεκριμένο item τόσο εντυπωσιακό.

NEW-SPRING-TREND-SKIRT-(13).jpg
NEW-SPRING-TREND-SKIRT-(14).jpg

Το preppy schoolish style είναι ο καλύτερος τρόπος να ισορροπήσεις ένα τόσο girly σχέδιο που φλερτάρει με τα όριά μας, γιατί ακριβώς τα σακάκια, τα polo μπλουζάκια, τα πουκάμισα και τα loafers θα το φέρουν λίγο πιο down to earth.

Scandi chic: Οι καλύτερες street style ιδέες για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στη πόλη

NEW-SPRING-TREND-SKIRT-(8).jpg

Η Miu Miu κυκλοφόρησε την ίδια φούστα και σε μία πιο μακριά γραμμή ακριβώς μέχρι το γόνατο, που ήρθαν να αντικαταστήσουν ίσως μόνιμα τις πλισές φούστες μας.