Δερμάτινο μπουφάν: Τα 4 σχέδια που πρωταγωνιστούν τώρα στο street style

Ναταλία Κατσακιώρη
Δερμάτινο μπουφάν: Τα 4 σχέδια που πρωταγωνιστούν τώρα στο street style
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Είναι το cool πανωφόρι που θα φοράμε κάθε άνοιξη. 

Το δερμάτινο μπουφάν είναι πλέον μέρος της pop κουλτούρας και όχι μόνο της μόδας, αφού έχει ταυτιστεί με πολλές iconic στιγμές του σινεμά, με rock stars και ανθρώπους της τέχνης που έχουν συμβάλλει στο να αποκτήσει αυτή την cool υπόσταση.

Scandi chic: Οι καλύτερες street style ιδέες για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στη πόλη

leather-jacket-(5).jpg

Είναι ανθεκτικό, κλασικό, ταιριάζει με όλα και μας κάνει όλα όσα υπόσχεται. Δεν υπάρχει look που να συμπήρωθεί με ένα δερμάτινο jacket και να μην έχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η άνοιξη είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή του και ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα το ξαναυποδεχτούμε στη ζωή μας μετά τα τεράστια παλτό μας και τις fluffy γούνες μας.

leather-jacket-(2).jpg

Εμείς ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα items που αξίζει να δοκιμάσετε αυτή την άνοιξη, αν αναζητείται έμπνευση για το επόμενο δερμάτινο μπουφάν που θα μπει στη ντουλάπα σας.

Denim on denim: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε τη τζιν καμπαρντίνα της με το χρώμα της σεζόν

Tα 4 trends στα δερμάτινα της φετινής άνοιξης.

Belted up: Γενικά το να τονίζουμε τη μέση μας είναι ότι πιο έξυπνο μπορούμε να κάνουμε ως γυναίκες. Η μέση μας είναι το δυνατό σημείο της σιλουέτας μας και ένα δερμάτινο με μια ενσωματωμένη ζώνη θα γίνει το ιδανικό item για να συμπληρώσετε τα καθημερινά σας ανοιξιάτικα looks με παντελόνι ή φόρεμα.

leather-jacket-(7).jpg

Blazer: Το δερμάτινο σακάκι έχει αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό το δερμάτινο jacket και έχει κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή μας όσον αφορά το πρωινό look του γραφείου. Για το 2024 προτίμησε μία oversized εκδοχή του και όχι το κλασικό tailored σακάκι όπως το ξέρουμε.

leather-jacket-(1).jpg

Καμηλό: Ήταν το χρώμα του χειμώνα και τώρα θα περάσει και στην επόμενη σεζόν μέσα από το δερμάτινο jacket μας. Γενικά η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει πολύ σε ένα υλικό όπως το δέρμα και αναδεικνύει την πολυτελή πλευρά του, ενώ παράλληλα μοιάζει απόλυτα cool μαζί με τα τζιν παντελόνια μας.

leather-jacket-(9).jpg

Perfecto jacket: Είναι εννοείται ένα από τα πιο κλασικά jackets που μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου, οπότε αξίζει να δώσεις ένα αξιόλογο budget για να το αποκτήσεις. Φέτος θα το δούμε να έχει και 80s στοιχεία όπως είναι οι δυνατοί ώμοι, τα buckles και τα φερμουάρ.

leather-jacket-(4).jpg