To bomber jacket είναι must αυτή την άνοιξη γιατί θα το βρεις στα πιο φωτεινά χρώματα

Ναταλία Κατσακιώρη
To bomber jacket είναι must αυτή την άνοιξη γιατί θα το βρεις στα πιο φωτεινά χρώματα

Είναι η τέλεια εναλλακτική στα κλασικά trench coats και τα δερμάτινα.

Γενικά το ζήτημα πανωφόρι μας απασχολεί πολύ την άνοιξη. Και δικαιολογημένα, γιατί πάντα όταν ο καιρός είναι άστατος όπως αυτή την περίοδο που διανύουμε θέλουμε ένα jacket που να μπορεί να κρατάει ζεστές και άνετες χωρίς να είναι too much. Και όλα αυτά με στυλ φυσικά, πάντα με στυλ. Από τα διαχρονικά στοιχεία της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας είναι τα trench coats, δηλαδή οι καμπαρντίνες, και τα δερμάτινα, που είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

Κλείνεις βαλίτσα για το τριήμερο; Τα 5 items που πρέπει να πάρεις μαζί σου

bomber-jacket-(6).jpg

Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες εκδοχές τους φλερτάρουν με την basic χρωματική παλέτα, δηλαδή το μπεζ, το μαύρο, το γκρι και στην καλύτερη περίπτωση με κάποιο pastel. Όμως αυτή η άνοιξη του 2024 θα είναι λίγο διαφορετική για τις περισσότερες από στυλιστικής άποψης, γιατί το χρώμα -και μάλιστα το bold χρώμα- θα μπει στην καθημερινότητά μας. Ειδικά τώρα που περιμένουμε και τα πρώτα 20άρια του καιρού από την επόμενη εβδομάδα. Και το item που κυκλοφορεί στα πιο υπέροχα χρώματα της σεζόν είναι το bomber jacket.

bomber-jacket-(3).jpg

Bomber jacket: Το κλασικό πανωφόρι γίνεται πιο χρωματιστό από ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει το bomber jacket σε έντονα χρώματα. Το χακί και το μαύρο ήταν τα απόλυτα classics του συγκεκριμένου μπουφάν που θα το δεις είτε στην πιο «ήσυχη» εκδοχή του με τα varsity motifs, όπως αυτό που φόραγε η πριγκίπισσα Diana, είτε σε oversized γραμμή με αναφορά στα fly jackets της αεροπορίας. Θυμάσαι εννοείται το vibe από τα 80s και τον Tom Cruz ως Maverick.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ κάνει το δικό της manifest με ένα κόκκινο κοστούμι -Κι εμείς το ανακαλύψαμε

To 2024, όμως, θέλουμε να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας και η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να το κάνουμε. Οι τάσεις της σεζόν εξάλλου το επιβάλλουν με το κόκκινο, το κίτρινο και το πράσινο να έχουν μπει ακόμα και στα πιο κλασικά items της ντουλάπας μας, όπως τα bomber jackets. Μία ματιά στο street style των fashion weeks που προηγήθηκαν θα σου επιβεβαιώσουν αυτό το ετερόκλητο πάντρεμα, που τελικά λειτουργεί απόλυτα.

bomber-jacket-(11).jpg

Αν θέλεις βέβαια να πειραματιστείς κια με τα shapes τι θα έλεγες για ένα bomber σε στυλ κάπας, όπως το παρακάτω; Sky is the limit!

bomber-jacket-(5).jpg