6+1 last minute outfits για την Καθαρά Δευτέρα με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
6+1 last minute outfits για την Καθαρά Δευτέρα με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Ακόμα δεν ξέρεις τι να φορέσεις σήμερα; Έχουμε 7 looks για σένα ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις.

Πρώτο τριήμερο της άνοιξης, πρώτη αργία που περνάμε επιτέλους λίγο χρόνο με τους αγαπημένους μας, την οικογένεια ή τους φίλους μας. Και επειδή ακόμη βρισκόμαστε στα μισά του Μαρτίου, οπότε ο καιρός είναι αρκετά άστατος, αν βγεις από το σπίτι νωρίς και επιστρέψεις απόγευμα, τότε καλό θα ήταν να φροντίσεις να κάνεις και το κατάλληλο look. Γιατί πάντα αυτές τις μέρες, ακόμα και αν μείνεις στο σπίτι ή βγεις μόνο μια βόλτα στην πόλη, το ένα θα φέρει το άλλο και η βόλτα θα εξελιχθεί σε φαγητό, το φαγητό σε καφέ και ο καφές σε ποτάκι μέχρι αργά.

Το layering είναι ο έξυπνος τρόπος να ντυθείς την άνοιξη -7 formula looks για σένα

https://www.instagram.com/p/C12WwQKIwSj/

Και εσύ είσαι εντελώς απροετοίμαστη. Γιατί μπορεί ο βασικός κανόνας μιας ultra stylish γυναίκας να είναι ότι έχει κανονίσει τα σύνολά της από το βράδυ, αλλά προσωπικά και εγώ συντάσσομαι στις last minute γυναίκες που επιλέγουν τι θέλουν να φορέσουν λίγο πριν βγουν από το σπίτι. Και αυτό είναι επιλογή. Γιατί ο αυθορμητισμός είναι αυτός που σίγουρα κερδίζει τελικά τις εντυπώσεις σε ένα look.

synola-ka8aradeytera-(7).jpg

Σήμερα, λοιπόν, που είναι μια μέρα χαλαρή, θέλουμε και εμείς να είμαστε χαλαρές και ευδιάθετες. Αυτό από την άλλη που δεν θέλουμε με τίποτα είναι να νιώσουμε καταπίεση ή να φορέσουμε το οτιδήποτε δεν είναι 100% εμείς. Οπότε η λέξη oversized και baggy καταλαβαίνεις ότι θα είναι το must της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/CyJHjmQtHpk/

Ρίξε μια ματιά στα ρούχα της ντουλάπας σου, σκέψου τι θα ακολουθήσει την Καθαρά Δευτέρα και κάνε ένα δημιουργικό σύνολο με τα αγαπημένα σου items. Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε εφτά easy going σύνολα για να φορέσεις σήμερα με κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Ανακαλύψαμε το πράσινο πλισέ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη -Το must της άνοιξης

Photo-by-Sabina-Socol-on-November-01-2023..jpg

6+1 σύνολα για την πιο cool και stylish Καθαρά Δευτέρα: