Σε εκδρομή ή στην πόλη; Aυτά είναι τα μόνα σύνολα που θα φορέσεις το τριήμερο

Ναταλία Κατσακιώρη
Σε εκδρομή ή στην πόλη; Aυτά είναι τα μόνα σύνολα που θα φορέσεις το τριήμερο

Ένα look για κάθε μία μέρα του τριημέρου, όπου και αν αποφασίσεις να το περάσεις.

Μπορεί να είχαμε καιρό να ξεκουραστούμε μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά αυτά τα back to back τριήμερα ήρθαν να μας αποζημιώσουν. Κάποιοι ήταν τυχεροί και τα κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη έξοδο από την πόλη για δέκα ολόκληρες μέρες, άλλοι έφυγαν για Απόκριες, άλλοι έμειναν στην πόλη και άλλοι πάλι κανόνισαν την εκδρομή τους για την 25η Μαρτίου. Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και αν ανήκεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσεις και εσύ κάποιες στιγμές χαλάρωσης και θα μπεις σε full spring mood, αφού οι προβλέψεις λένε ότι οι περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχουν τον κλασικό ηλιόλουστο καιρό.

10+1 office σύνολα που θα δημιουργήσεις με τα αγαπημένα items του street style

Photo-shared-by-Lauren-Valenti-on-June-24-2023-tagging-@miista..jpg

Οπότε η αμέσως επόμενη ερώτηση είναι σχετικά με το dress code των ημερών. To casual chic μπορεί σίγουρα να περιγράψει με δύο μόνο λέξεις την ουσία του στυλ που θέλουμε να πετύχουμε αυτές τις μέρες, πάντα όμως με κάποιες extra εντυπωσιακές προσθήκες από τις τάσεις της νέας σεζόν. Γενικά, εδώ πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα look που θα μπορεί να έρθει μαζί μας από την πρωινή βόλτα, στο τραπέζι με φίλους και αμέσως μετά σε ένα ωραίο μπαράκι για ποτό. Οπότε πάμε για άνεση, για statement αξεσουάρ και για πρακτικές λύσεις που ίσως μέχρι στιγμής δεν είχες σκεφτεί.

https://www.instagram.com/p/C30ibSVO84n/

Προφανώς και το layering θα είναι και πάλι ο βασικός άξονας γύρω από τον οποίο θα κινηθούμε για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα ωραίο look που θα μας κρατήσει ζεστές μέσα στον άστατο καιρό του Σαββατοκύριακου. Εμείς, όμως, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τρία outfits που ξεχώρισαν από το Instagram feed μας, τα οποία αξίζει να αντιγράψεις αυτές τις μέρες.

Οι καρφίτσες κάνουν comeback και οι fashion insiders τις έχουν εντάξει ήδη στα σύνολά τους

https://www.instagram.com/p/C4qApZUtKG0/

Με φούστα ή με παντελόνι είναι ιδανικά για μία πρωινή βόλτα, για ένα χαλαρό τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα, για βόλτα στην εξοχή ή για έναν ωραίο καφέ στο αγαπημένο σου στέκι στην πόλη.

Τα μόνο 3 σύνολα των ημερών. Ένα για κάθε μέρα!

Τζιν παντελόνι + πουκάμισο με ρίγες + πουλόβερ στους ώμους + western μποτάκια + φιόγκος στα μαλλιά

weekend-casual_looks-(7).jpg

Pyjama shorts + basic πουλόβερ + mini shoulder τσάντα + sneakers

weekend-casual_looks-(4).jpg

Slip skirt + t-shirt + μονόχρωμο πουλόβερ + μπότες + oversized clutch

weekend-casual_looks-(5).jpg