10+1 office σύνολα που θα δημιουργήσεις με τα αγαπημένα items του street style

Ναταλία Κατσακιώρη
10+1 office σύνολα που θα δημιουργήσεις με τα αγαπημένα items του street style
Photo Credit: vincenzo.grillo

Οι καλύτερες προτάσεις για να φορέσεις στο γραφείο την άνοιξη.

Πρωί, ανοιξιάτικος καιρός και εσύ ετοιμάζεσαι για το γραφείο. Το αιώνιο ερώτημα μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα: «τι να φορέσω;». Το πρόβλημα αυτό προκύπτει λίγο πολύ πριν από κάθε μας έξοδο από το σπίτι, αλλά το θέμα είναι ότι πριν φύγεις για το γραφείο δεν έχεις καμία όρεξη και συνήθως ούτε και χρόνο για να αποφασίσεις με ησυχία το outfit of the day. Και κάπως έτσι καταλήγεις να φοράς τα ίδια και τα ίδια. Μόνο που το office look μας έχει πάρει πλέον το χαρακτήρα του πιο σημαντικού outfit της μέρας μας, γιατί στην ουσία με αυτά τα ίδια ρούχα θα κάνουμε και όλες τις υπόλοιπες δουλειές μας μέχρι να γυρίσουμε στο σπίτι. Ψώνια, έξοδος με φίλους, σινεμά; Τώρα καταλαβαίνεις, λοιπόν, πόσο σημαντική είναι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα που θέτεις καθημερινά.

Τα μαύρα loafers είναι τα flats που θα φορέσουν τα cool girls -3 τρόποι να το κάνεις και εσύ

office_spring-(8).jpg

Για αυτό μέσα στις τελευταίες σεζόν έχουμε δει και πολλές τάσεις να απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στο office look μας και εμείς έχουμε την αίσθηση όταν περπατάμε στους δρόμους της πόλης ότι παντού κυριαρχεί το office style. Η βάση ενός επιτυχημένου look για το γραφείο κρύβεται από τη μία σε όλα τα αγαπημένα μας essentials και από την άλλη σε όλα εκείνα τα statement κομμάτια που μπαίνουν κατά καιρούς στη ντουλάπα μας και ακολουθούν τις τάσεις της κάθε σεζόν.

office_spring-(1).jpg

Φυσικά, λοιπόν, πρέπει να έχεις στη συλλογή σου ένα pinstripe κοστούμι όπως το παραπάνω και μία chic καμπαρντίνα για όλες τις ώρες, αλλά αυτά τα δύο πρέπει να συνδυαστούν με ένα ζευγάρι edgy παπούτσια και μία αντίστοιχη τσάντα.

15 total neutral σύνολα για να φορέσεις τις πιο hot αποχρώσεις και την άνοιξη

office_spring-(16).jpg

Τα πουκάμισα είναι επίσης μία πολύ καλή λύση για να δώσεις λίγο χρώμα σε ένα outfit, είτε με prints είτε με κάποιο άλλο ιδιαίτερο μοτίβο ή υλικό. Τα αξεσουάρ, εκτός από τα παπούτσια και τις τσάντες, μπορούν επίσης να κάνουν πιο ενδιαφέρον ένα look: γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ μαλλιών, ζώνες, μαντήλια και κοσμήματα κάνουν level up στην γκαρνταρόμπα μας.

office_spring-(14).jpg

10+1 σύνολα για την άνοιξη στο γραφείο: