Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι επιστρέφει στις τάσεις των denims -Πώς να το φορέσεις την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι επιστρέφει στις τάσεις των denims -Πώς να το φορέσεις την άνοιξη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Τα παπούτσια που θα το αναδείξουν δεν είναι μόνο ψηλοτάκουνα.

Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα items της γυναικείας γκαρνταρόμπας διαχρονικά. Η πρώτη εμφάνισή τους επίσημα στη σύγχρονη μόδα ως ένα νεό trend των denims έγινε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 με τις τεράστιες καμπάνες και τα groovy σχέδια στα τζιν παντελόνια. Αμέσως μετά τα είδαμε ξανά στα 80s με την ακραία πλευρά τους σε ίσιες γραμμές και έκτοτε επανέρχονται κυκλικά στις τάσεις της μόδας μέσα στα χρόνια.

Night out και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Ντύσου με έμπνευση το αγαπημένο σου cocktail

high_waisted_jeans-(6).jpg

Και είναι απόλυτα λογικό ένα τέτοιο σχέδιο να έχει κερδίσει την καρδιά των fashion insiders ακριβώς επειδή η ψηλή μέση τονίζει το καλύτερο σημείο του γυναικείου σώματος όπως πρέπει και μακραίνει τη σιλουέτα μας χωρίς να χρειαστεί να φορέσουμε καν ψηλοτάκουνα. Είναι ένας μικρός miracle maker λοιπόν, οπότε -ναι- θα συνεχίσουμε να πίνουμε νερό στο όνομά του.

high_waisted_jeans-(2).jpg

Εκτός, όμως, από την αδιαμφισβήτητη λατρεία των γυναικών για τα high-waisted τζιν παντελόνια, που τα φοράμε πάντα ανεξαρτήτως τάσεων και προβλέψεων no matter what- οι σχεδιαστές τα επανέφεραν φέτος στα cawtalks με πολλές διαφορετικές μορφές. Έχουμε από τη μία τα εκκεντρικά super high-waisted παντελόνια του οίκου Loewe που εκτός από το show τα είδαμε και φορεμένα στο front row λίγο πριν την έναρξη του, και από την άλλη τα ψηλόμεσα τζιν του οίκου Coperni σε flared γραμμή που συνδυάστηκαν με λευκά, καλοκαιρινά blazers.

high_waisted_jeans-(10).jpg

Tα high-waisted τζιν παντελόνια στα catwalks:

Tα ψηλόμεσα τζιν επανέρχονται την άνοιξη και αυτά είναι τα παπούτσια που τους ταιριάζουν τέλεια.

Φυσικά, και δεν θα μιλήσουμε για ψηλοτάκουνα. Όλες ξέρουμε ότι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε οποιαδήποτε γραμμή του. Είμαστε, όμως, εδώ για να δώσουμε κάποιες λύσεις και προτάσεις για όλες εσάς που θέλετε να φορέσετε flats. Ξεκινάμε με ένα ίσιο τζιν παντελόνι με ψηλή μέση που θα συνδυάσεις εννοείται με μπαλαρίνες.

high_waisted_jeans-(8).jpg

Πότε οι τιμές των high fashion items ξέφυγαν τόσο;H νέα στρατηγική των οίκων που συναντά αντιδράσεις

high_waisted_jeans-(9).jpg

Τα cropped παντελόνια που φθάνουν μέχρι τον αστράγαλο ταιριάζουν τέλεια με μπότες και μποτάκια, ειδικά αν μιλάμε για ένα western σχέδιο. Τα wide leg παντελόνια μπορείς να τα κάνεις λίγο πιο ενδιαφέροντα με ένα ζευγάρι loafers ή αν θέλεις κάτι ακόμα πιο updated βάλε στη ζωή σου τα boat shoes. Τα δερμάτινα κλασικά σχέδια της Timberland είναι εννοείται η πιο statement επιλογή που μπορείς να κάνεις. Φυσικά θα βρεις αντίστοιχα σχέδια και σε πιο οικονομικές τιμές που θα έχουν ακριβώς το ίδιο vibe με μια μικρή έρευνα αγοράς.

high_waisted_jeans-(12).jpg