Το ρομαντικό floral πουκάμισο είναι must και η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει πώς να το φορέσεις

Το ρομαντικό floral πουκάμισο είναι must και η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει πώς να το φορέσεις

Ρομαντισμός και λουλούδια: δεν υπάρχει πιο επίκαιρο την άνοιξη!

Ναι, είναι άνοιξη και θέλουμε να φορέσουμε florals. Θέλουμε να δούμε τα λουλουδάτα μοτίβα παντού και δεν θα αισθανθούμε καθόλου κλισέ. Γιατί πλέον τα florals έχουν γίνει κλασικά και αν λάβουμε υπόψη μας τα french chic style, λουλούδια πάνω στα ρούχα σε οποιοδήποτε μέγεθος, είτε μεγάλα είτε μικρά, θα δίνουν πάντα μια feminine νότα πάνω στα καθημερινά μας looks. Φυσικά ένα ωραίο print με λουλούδια κάνει αυτόματα μια μικρή ωδή στο romantic style που θα είναι must το 2024,οπότε είναι καιρός να το δοκιμάσεις και εσύ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το neutral κοστούμι της είναι το απόλυτο passe par tout της άνοιξης

https://www.instagram.com/p/C3CutPcNjiR/

Μία από τις Ελληνίδες celebrities που έχει ταυτιστεί με τα prints και έντονα μοτίβα είναι και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία απολαμβάνει όχι μόνο να φοράει τα florals αλλά να είναι και ένα από τα κυριότερα στοιχεία της συλλογής Project Soma, που κυκλοφορεί μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Το mix print είναι το δικό της αγαπημένο styling trick και έχει έναν ωραίο τρόπο που μας προτείνει να βάλουμε τα florals αυτή την άνοιξη.

https://www.instagram.com/p/C2kt0AHNqps/

Το baby blue κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου είναι η αποθέωση του pastel

Το ρομαντικό πουκάμισο της Αθηνάς Οικονομάκου είναι ιδανικό για τον Μάρτιο.

Αν ακολουθείς την Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram, θα ξέρεις ότι αγαπά πολύ να μοιράζεται μαζί μας τα καλύτερα outfits από την καθημερινότητά της. Έτσι και τις προάλλες έκανε ένα από αυτά τα looks που την έχουν αναδείξει σε style icon. Η χρωματική παλέτα που επέλεξε ήταν το ανοιχτό γαλάζιο, το οποίο συνδύασε με το σπασμένο λευκό της κρέμας. Αυτό, όμως, που συγκέντρωσε τα βλέμματα ήταν το πουκάμισο που διάλεξε για τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Ένα ρομαντικό πουκάμισο σε ελαφρύ ύφασμα με λουλούδια και βολάν που έφταναν μέχρι το λαιμό. Το συγκεκριμένο item δένει στο λαιμό με μια elegant κορδέλα.

1711437784894-903562481-athina-oikonomakou-(1).jpg

Η Αθηνά το συνδύασε με ένα επίσης floral παντελόνι σε αντίστοιχη αισθητική και φρόντισε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του look να είναι σε μια ισορροπία. Ένα λουλουδάτο πουκάμισο είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις την τάση των florals αυτή την άνοιξη και να κάνεις λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

athina-oikonomakou-(2).jpg

Shop the look: