Φόρεμα και μπαλαρίνες: Ο trending συνδυασμός της άνοιξης για κάθε περίσταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Φόρεμα και μπαλαρίνες: Ο trending συνδυασμός της άνοιξης για κάθε περίσταση
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Είναι ο go to συνδυασμός του μήνα.

Ψάχνεις ένα combo που να είναι φρέσκο, fashionable και φυσικά άνετο; Και θα μου πεις και ποιος δεν ψάχνει! Η άνοιξη και η μεταβατική περίοδος έχει κάπως μπερδέψει το «ρολόι» μας με τις υψηλές θερμοκρασίες της μέρας και το αεράκι το βράδυ, οπότε αντίστοιχα μπερδεμένο είναι και το styling αυτή την περίοδο. Όπως όμως σου έχω πει -ή καλύτερα σου έχω γράψει- η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να πειραματιστείς, να κάνεις καινούργια ευφάνταστα looks και να μπορέσεις να νιώσεις την αλλαγή στη σεζόν στην καθημερινότητά σου.

Οδηγός αγοράς: Tα 10 hero pieces της άνοιξης που επιλέγει κάθε editor

dress-ballarinas-(9).jpg

Φόρεμα + μπαλαρίνες: Η εύκολη αποδόμηση του viral look.

Αν διαβάζεις συχνά αυτή τη στήλη μόδας, θα ξέρεις ότι εμείς εδώ ξεκινάμε πάντα από τη βάση. Δηλαδή από τον κορμό ενός outfit. Στη συγκεκριμένη περίπτωση από ένα φόρεμα. Άνοιξη και αέρινα φορέματα πάνε μαζί, plus ότι τα φορέματα είναι πολύ εύκολα στο layering, το πιο χρήσιμο ίσως styling trick των ημερών.

https://www.instagram.com/p/C4xJpMvMFIu/

Τα florals παραμένουν στην κορυφή των επιλογών μας αυτή την περίοδο όχι μόνο γιατί είναι άνοιξη, οπότε «πρέπει» να βάλουμε λουλούδια, αλλά γιατί το romantic style έχει κάνει μεγάλο come back τελευταία. Από την άλλη έχουμε την τάση του quiet luxury, που μας κάνει να εκτιμήσουμε διαφορετικά το απλό μας μαύρο φόρεμα, ένα neutral shirt dress και το hero piece του καλοκαιριού, το white dress.

pauluschkaa_1710073471_3320659417224177794_1411554952.jpg

Kαι αφού έχεις δει τις αγαπημένες σου επιλογές σε φορέματα, περνάμε σε ένα βασικό και κρίσιμο σημείο. Την επιλογή των παπουτσιών. Η απάντηση που αναζητάς είναι flats και όχι οποιαδήποτε ίσια παπούτσια αλλά μπαλαρίνες. Το ξέρεις, το έχεις δει, το έχεις καταλάβει. Είναι το must ζευγάρι της σεζόν. Τα ballet flats κυριαρχούν ήδη στο street style και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες. Από τα statement Tabi του οίκου Margiela, μέχρι τα πιο απλά μπαλαρινάκια που μπορείς να βρεις σε ένα μαγαζί της γειτονιάς σου, τα ballet flats θα κλέψουν την καρδιά σου και θα γίνουν το αγαπημένο σου ζευγάρι λίγο πριν φορέσουμε τελικά σανδάλια.

https://www.instagram.com/p/Cr0PpLzKr-o/

Κανένα μαύρο! Το μπλε είναι το νέο χρώμα της άνοιξης και έχουμε 3 τρόπους να το φορέσεις

Πάρε έμπνευση από την παρακάτω gallery: