Το baggy τζιν παντελόνι είναι το must σχέδιο που βλέπεις παντού -5 τρόποι να το φορέσεις τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Το baggy τζιν παντελόνι είναι το must σχέδιο που βλέπεις παντού -5 τρόποι να το φορέσεις τώρα
Photo Credit; Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Και τα 5 combos περιλαμβάνουν κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Άνεση. Αυτό είναι το νούμερο ένα ζητούμενο από όλες τις γυναίκες, που είτε ανήκουν ενεργά στο fashion crowd, είτε απλώς θέλουν να ντύνονται όμορφα και να νιώθουν αυτοπεποίθηση με τα ρούχα που φοράνε. Οπότε εκεί κινούνται και οι περισσότερες τάσεις που βλέπουμε να κυριαρχούν στις συλλογές όλων των κορυφαίων designers. Το συγκεκριμένο trend δεν θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί και στον βασιλιά του casual ντυσίματος, aka στο τζιν παντελόνι μας.

Φόρεμα και μπαλαρίνες: Ο trending συνδυασμός της άνοιξης για κάθε περίσταση

baggy_denim-(10).jpg

Και κάπως έτσι περάσαμε από τα ίσια ψηλόμεσα τζιν παντελόνια στα χαλαρά χαμηλοκάβαλα jeans με την baggy γραμμή. Αν ρίξεις εξάλλου μια ματιά στις street style φωτογραφίες της άνοιξης, θα διαπιστώσεις ότι τα baggy denims είναι πλέον παντού και είναι και επίσημα η νέα εμμονή μας.

baggy_denim-(12).jpg

Αν αναζητάς, λοιπόν, ένα νέο style σε τζιν παντελόνι για να επενδύσεις τώρα, τα baggy jeans είναι μάλλον μονόδρομος.

5 τρόποι να φορέσεις τώρα τα baggy τζιν παντελόνια.

Με basics

Ένας συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ. Ένα ωραίο λευκό t-shirt, μία κλασική τσάντα, ένα ζευγάρι ενημερωμένα flats και ένα κλασικό σακάκι. Αυτά και μόνο αρκούν για να δημιουργήσεις ένα ανοιξιάτικο look με τζιν παντελόνι σε loose γραμμή.

baggy_denim-(15).jpg

Με thong sandals

Είναι τα πιο sexy παπούτσια της σεζόν και προσωπικά τα θεωρώ άκρως εντυπωσιακά, αν και είναι σίγουρα αρκετά minimal. Ένα φαρδύ τζιν παντελόνι από πάνω με τα τελειώματά του να φτάνουν μέχρι το πάτωμα είναι ότι πιο cool μπορείς να φορέσεις.

baggy_denim-(16).jpg

Με boat shoes

Εδώ περνάμε στη σφαίρα του easy going weekend vibe. Τα boat shoes έχουν γίνει πολύ επίκαιρα και συνδυάζονται με polo t-shirts, κολεγιακά jackets και preppy πουκάμισα. Ένα baggy τζιν παντελόνι θα χαλαρώσει την όλη «συντηρητική» εικόνα και θα την κάνει λίγο πιο cool.

baggy_denim-(5).jpg

Mε ένα ζευγάρι χαμηλές γόβες

Είναι η ιδανική επιλογή για να φορέσεις το φαρδύ σου τζιν ακόμα και βράδυ. Γενικά, οι blocked γόβες σε suede ή κάποιο άλλο matte δέρμα σε έντονα χρώματα είναι μεγάλη τάση. Οπότε συνδύασέ τες με denim και ένα ωραίο σακάκι.

baggy_denim-(11).jpg

Οδηγός αγοράς: Tα 10 hero pieces της άνοιξης που επιλέγει κάθε editor

Με platformed πέδιλα

Εδώ μιλάμε για έναν πιο νεανικό συνδυασμό σε Y2K διάθεση. Κάνε τo styling ακόμα πιο δυναμικό με ένα cropped μπλουζάκι ή πουκάμισο.

baggy_denim-(14).jpg