Οδηγός αγοράς: Τα φορέματα που θα βάλουμε φέτος στην Ανάσταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα φορέματα που θα βάλουμε φέτος στην Ανάσταση
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Ένα ανοιξιάτικο φόρεμα θα είναι πάντα η κορυφαία επιλογή κάθε Πάσχα.

Το dress code της Ανάστασης έχει αλλάξει εδώ και χρόνια. Σίγουρα και εσύ θυμάσαι όλα εκείνα τα εντυπωσιακά outfits των μαμάδων και των γιαγιάδων μας το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, που σε πολλές περιπτώσεις άγγιζαν τα όρια του κιτς. Ταγιέρ, φούστες, κοστούμια, φορέματα, αξεσουάρ και κοσμήματα, όλα μαζί έβγαιναν από τις ντουλάπες τους και έκαναν το καλύτερο combo με τα 80s και 90s χτενίσματα της εποχής με τον όγκο να πρωταγωνιστεί. Φυσικά, σήμερα -ευτυχώς!- τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον κινούμαστε σε πιο minimal μονοπάτια. Οπότε τώρα που προετοιμάζεις το look της βραδιάς καλό θα ήταν να έχεις ένα σχετικό μέτρο.

Αυτό είναι το stylish αξεσουάρ που χρησιμοποιούν τώρα οι Γαλλίδες στα σύνολά τους -Το έχεις και εσύ

anastasi_dress-(4).jpg

Αν, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχεις κάποια έμπνευση, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα ένα ωραίο, ανοιξιάτικο φόρεμα. Τα φορέματα θα είναι πάντα ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, ίσως καλύτερος και από τα διαμάντια, όπως τραγουδούσε και η Marilyn Monroe. Γιατί ένα φόρεμα που εφαρμόζει σωστά στο σώμα σου, έχει ωραία γραμμή, ποιότητα και κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο ή απόχρωση, λειτουργεί πάντα. Οπότε γιατί να μην το αξιοποιήσεις και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου συνδυάζοντάς το με ένα σακάκι ή μια 90s πλεκτή ζακέτα.

anastasi_dress-(5).jpg

Τώρα που τα μαγαζιά βρίσκονται σε εορταστικό ωράριο, κάνε μια βόλτα για shopping, αφού διαβάσεις παρακάτω όλες τις προτάσεις μας γύρω από τις νέες τάσεις της άνοιξης. Ξεκινάμε πάντα με τα florals, που κλέβουν τις εντυπώσεις τέτοιες μέρες. Είναι εξάλλου μια άκρως επιτυχημένη επιλογή, όταν περνάς το Πάσχα στο χωριό ή τον αγαπημένο σου προορισμό στην εξοχή. Το Cottagecore είναι από τα trends που αγαπάμε πολύ.

anastasi_dress-(2).jpg

Προχωράμε στα υπόλοιπα trends, για όσες δεν θέλουν να φορέσουν λουλούδια. Τα ανοιξιάτικα slip dresses σε έντονα χρώματα ή στη neutral αγαπημένη μας παλέτα μαζί με ένα ζευγάρι flats είναι ένα από τα combos που αξίζει να πάρεις μαζί σου.

anastasi_dress-(6).jpg

Ακολουθούν δέκα πασχαλινές προτάσεις για κάθε γυναίκα.

Οδηγός αγοράς: Τα κόκκινα flats είναι το must της Μεγάλης Εβδομάδας -10 για να διαλέξεις

Editor's choices: