Οδηγός αγοράς: 10 άνετα yet stylish ζευγάρια με χαμηλό τακούνι για την Ανάσταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 άνετα yet stylish ζευγάρια με χαμηλό τακούνι για την Ανάσταση
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Τα σχέδια που θα φοράς και μετά το Πάσχα όλη μέρα.

Είμαι σίγουρη πως και εσύ -όπως και οι περισσότεροι- περίμενες τη Μεγάλη Εβδομάδα για να κάνεις τα ανοιξιάτικα ψώνια σου. Κάτι ο άστατος καιρός, κάτι το δώρο που περιμέναμε για να φρεσκάρει λίγο το budget μας, και κάπως έτσι βρεθήκαμε μπροστά στις πασχαλινές βιτρίνες με ορισμένα must items στη wish list μας. Και ποιο είναι το παραδοσιακό δώρο κάθε νονάς στο βαφτιστήρι της το Πάσχα; Ένα ζευγάρι καλοκαιρινά παπούτσια. Ποιες είμαστε, λοιπόν, εμείς για να πάμε κόντρα στην παράδοση; Εμπρός για shoe shopping!

Happy 1st of May! 10 σύνολα που θα φορέσουμε μέσα στο Μάιο και είναι γεμάτα χρώμα

low_heel_shoes-easter-(1).jpg

Μην σε παρασέρνει, βέβαια, η ορμή της περιόδου. Καλό θα ήταν πριν βγεις στην αγορά να κάνεις κάθε φορά και μια μικρή έρευνα στις τάσεις της σεζόν. Γιατί κάνοντας μια νέα προσθήκη στη συλλογή μας θέλουμε να έχουμε στη διάθεσή μας ένα key item, που θα μπορέσουμε να φορέσουμε ξανά και ξανά και να το ευχαριστηθούμε. Αυτή είναι εξάλλου και η ουσία της βιώσιμης μόδας και της ιδέας του sustainability.

low_heel_shoes-easter-(5).jpg

Oπότε μετά και από τα παραπάνω, το πασχαλινό shoe shopping έχει αποκτήσει νέο στόχο: να ανακαλύψουμε το νέο μας go to ζευγάρι που θα γίνει το αγαπημένο μας τη νέα σεζόν. Και αυτό είναι το σχέδιο που θα φορέσουμε φυσικά και το βράδυ της Ανάστασης. Πάμε να κάνουμε ένα μικρό ψάξιμο στα σχέδια με χαμηλό τακούνι, που το 2024 φαίνεται ότι θα αντικαταστήσουν το τακούνι στιλέτο.

low_heel_shoes-easter-(3).jpg

Τα Mary Janes και τα sling backs είναι τα δύο πρώτα σχέδια που είναι must ήδη από το χειμώνα και θα συνεχίσουμε να τα φοράμε και την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι. Ένα ζευγάρι κόκκινα, λουστρίνι Mary Janes σε french chic style είναι η τέλεια επιλογή για το βράδυ της Ανάστασης, το ίδιο και τα χαμηλά sling backs με kitten heel τακούνια. Εδώ καλό θα ήταν να επιλέξεις μία απόχρωση της basic παλέτας, που θα φοράς all year long.

low_heel_shoes-easter-(7).jpg

Ακολουθούν τα καλύτερα σχέδια της αγοράς.

Corporatecore: Το office style αλλάζει και γίνεται λίγο πιο πολύχρωμο και ενδιαφέρον -Όπως και εμείς

Editor's choices: