Το αμφιλεγόμενο ανοιξιάτικο παντελόνι που φοράει τώρα ο κόσμος της μόδας

Ναταλία Κατσακιώρη
Το αμφιλεγόμενο ανοιξιάτικο παντελόνι που φοράει τώρα ο κόσμος της μόδας

Και αυτά είναι τα ανατρεπτικά παπούτσια που το συνδυάζουν. 

Αυτές είναι οι μέρες που λίγο-πολύ όλοι μας χαλαρώνουμε στο Instagram. Και καθώς χάζευα τα accounts όλων των αγαπημένων μου fashion girls, παρατήρησα ένα νέο trend που έχει κάνει την εμφάνισή του μέσα στον Απρίλιο πιο δυναμικά από ποτέ. Το combo των tracksuits της Adidas με μπαλαρίνες. Ξέρω πως σου ακούγεται κάπως περίεργο να φορέσεις την αθλητική σου φόρμα με ballet flats, ακόμα και αν το συγκεκριμένο παντελόνι είναι έχει αυτό το luxury, satin like ύφασμα.

Σοφία Καρβέλα: Τα 3 ανοιξιάτικα πανωφόρια που φοράει στο repeat

tracksuit-pants-(6).jpg

Και κάπου εδώ ως γνήσια millenial έχω μια ωραία ιστορία να μοιραστώ μαζί σου και να σου πω ότι το ίδιο ακριβώς combo φορούσαμε και στα μαθητικά μας χρόνια, περίπου την εποχή του γυμνασίου, συνοδεύοντας το όλο outfit με τις 00s πλεκτές ζακέτες μας με κουμπιά. Και το νέο αυτό trend δεν απέχει πολύ από αυτή την εικόνα. Μόνο που τώρα ξέρουμε προφανώς πως να κάνουμε το styling ακόμα πιο ενδιαφέρον, προσθέτοντας τα σωστά key items για να ολοκληρώσουμε τη Y2K αισθητική.

https://www.instagram.com/p/C3fy2CxqDHD/

Το παράξενο με το συγκεκριμένο σύνολο είναι ότι παρόλη της 00s ξεκάθαρη επιρροή του, έχει παρόλα αυτά και την έγκριση των Γαλλίδων, οι οποίες φοράνε πλέον παντού στο κέντρο του Παρισιού της Adidas φόρμες τους σε μαύρο ή και κόκκινο με τις κλασικές του δερμάτινες μπαλαρίνες σε μαύρο, λευκό, μπεζ και κόκκινο χρώμα. Όσες, όμως, θέλουν να πάνε την τάση ένα βήμα παραπέρα ξέρουν καλά ότι οι Tabi μπαλαρίνες του οίκου Maison Margiela είναι το ενδιαφέρον twist που αναζητούν.

Tracksuit pants και μπαλαρίνες: Είναι ο συνδυασμός που θα δοκιμάσεις τον Μάιο.

Φυσικά και έχουμε δει το ίδιο παντελόνι και με μπότες, ψηλοτάκουνα, pointed mules ή και sneakers στις πιο συμβατικές περιπτώσεις, αλλά τώρα έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να φορέσεις με έναν ακόμη τρόπο τις άνετες μπαλαρίνες σου. Οπότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο combo.

tracksuit-pants-(5).jpg

To πάνω μέρος του look καλό θα ήταν να παραμείνει basic με ένα απλό πουκάμισο (μονόχρωμο ή με ρίγες), ένα t-shirt, ένα sweater ή ακόμη και ένα ωραίο πουκάμισο, αν θέλεις να παίξεις δημιουργικά με τα ρούχα σου σε αυτή φάση. Η παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να πάρεις έμπνευση.

Τα γυαλιά ηλίου με πολύχρωμο φακό επιστρέφουν -Άλλη μία Y2K νότα στο στυλ της άνοιξης

https://www.instagram.com/p/CvfgQMsMJj1/