Meet the… Nappsters!

Meet the… Nappsters!

Δέσποινα, Νικολέτα, Μαρία-Λουίζα, Κώστας. Τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, ένα κοινό θέμα για συζήτηση: Ο ύπνος.


Η παρέα των 4 nappsters έρχεται να μας αποκαλύψει ο καθένας τα δικά του μυστικά για έναν ύπνο, που σε κάνει να ξυπνάς αλλιώς. Έχεις παιδιά, κατοικίδια, είσαι μόνος σου ή με παρέα, εργάζεσαι πολύ ή λίγο, αθλείσαι or not, τρως (ανθ)υγιεινά; Η ανάγκη για ύπνο παραμένει.

Και οι 4 nappsters γνωρίζουν πώς να δίνουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα ύπνου. Αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Δέσποινα Καμπούρη: The mom nappster

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, κόρη, η Δέσποινα προσπαθεί να ανταποκριθεί σε όλους τους ρόλους της κάθε μέρα και να «χωρέσει» τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπά.

Είναι η mom nappster που ξέρει πως οι λέξεις «ύπνος», «ξεκούραση», «χαλάρωση» μπορεί να είναι πολυτέλεια, αλλά δεν πτοείται.

Ως Ελληνίδα μάνα βέβαια, σκέφτεται πρώτα την οικογένειά της και μετά βέβαια την ίδια. Λόγω κούρασης θα μπορούσε να την πάρει ο ύπνος παντού, αλλά αναζητεί ότι πιο αναπαυτικό, μεγάλο και ανθεκτικό σε στρώμα κρεβατιού για να μπορεί να απολαύσει και να αγκαλιάσει όλη της την οικογένεια!

Η Δέσποινα θέλει να μοιραστεί μαζί τους στιγμές παιχνιδιού, γέλιου, τρυφερότητας και φροντίδας, πάντα με την εγγύηση της CANDIA.

Νικολέτα Ράλλη: The single nappster

Η Νικολέτα μπορεί να είναι single, όμως η φράση «είναι το στρώμα μου μονό» δεν ισχύει στην περίπτωσή της. Διότι η Νικολέτα το έχει φιλοσοφήσει το θέμα του ύπνου. Θέλει πολυτέλεια, χαλάρωση, αλλά και λίγη… περιπέτεια, όταν προκύψει. Αναζητά ένα υπέρδιπλο στρώμα και πουπουλένια μαξιλάρια για να μπορεί να χουζουρεύει με τις ώρες, να κοιμάται σε όποια στάση θέλει, να μπορεί να αντιμετωπίσει την επίθεση του τετράποδου φίλου της, αλλά να έχει και… χώρο σε περίπτωση που χρειαστεί να το μοιραστεί!

Μαρία-Λουίζα Βούρου: The fitness nappster

H fitness blogger του Queen.gr, ως γνήσια εκπρόσωπος του well being, αναζητά ΞΕΚΑΘΑΡΑ ένα στρώμα που να ανταποκρίνεται στην καθημερινότητά της. Ξέρει πως η ποιότητα που σου προσφέρει ένας καλός ύπνος, σου χαρίζει ευεξία, διάθεση και ενέργεια για να ξεκινάς την μέρα σου με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Με σύμμαχο την CANDIA, η Μαρία Λουίζα, φορώντας πάντα το καλύτερο χαμόγελό της, μας μυεί στη… ρουτίνα του δικού της ποιοτικού ύπνου, τις ασκήσεις που κάνει κάθε βράδυ στο στρώμα πριν πέσει για ύπνο, τις στάσεις του σώματος που ξεκουράζουν το σώμα.

Κώστας Βαϊμάκης: The 2Meter male nappster

Από μικρός ο Κώστας ξεχώριζε στο πλήθος και δεν περνούσε απαρατήρητος. Ο λόγος… το ύψος του!

Θα μπορούσε να γίνει μπασκετμπολίστας, αλλά θα ήθελε πολύ τρέξιμο κι ο ίδιος μάλλον προτιμά το αντίθετο. Τον κέρδισε λοιπόν η δημοσιογραφία και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάθε φορά που έπρεπε να μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο είχε τα ίδια θέματα. Χωράω; Μήπως να κοιμηθώ πλάγια; Τι θα περισσεύει έξω από το στρώμα; Για να μην αναφερθεί σε όλα τα άρθρα που έπρεπε να γράψει στο κρεβάτι για να προλάβει deadlines.

Πλέον οι απαιτήσεις ενός πανύψηλου άνδρα έχουν βρει απαντήσεις στην CANDIA, αφού ο Κώστας θα μοιραστεί μαζί μας όλα τα μυστικά για το πώς ένας ψηλός άντρας θα «χωρέσει» τις ανάγκες του ύπνου του.

#nappsterzzz #candia #candiasleepday

234