Η CORAL GAS συνδράμει στο έργο της Liberty και υιοθετεί τον δικό της σύκλο- οδηγό, την Gas

Η CORAL GAS συνδράμει στο έργο της Liberty και υιοθετεί τον δικό της σύκλο- οδηγό, την Gas

 Η μικρή τετράποδη αναλαμβάνει ένα μοναδικό και σπάνιο καθήκον που αλλάζει την ποιότητα ζωής πολλών συνανθρώπων μας.

Η Coral Gas, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας και με το μήνυμα «Παρέα, ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος», συνδράμει στο έργο της Liberty – μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που εκπαιδεύει σκύλους-οδηγούς και τους παρέχει χωρίς κόστος σε άτομα που είναι τυφλά ή έχουν ένα βαθμό οπτικής αναπηρίας.

Η Coral Gas υιοθέτησε μία μικρή σκυλίτσα, την Gas, και πριν λίγες μέρες τα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν για πρώτη φορά από κοντά. Η Gas τους κέρδισε αμέσως με το νάζι και τη ζωντάνια της και απέδειξε πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει στη ζωή ενός ανθρώπου ένα τετράποδο, ειδικών αποστολών!

DSC00082.jpg

Όπως όλα τα σκυλάκια οδηγοί, έτσι και η Gas θα περάσει από εκπαίδευση ώστε να είναι έτοιμη να ξεκινήσει το μαγικό της ταξίδι, αποκτώντας νέα ερεθίσματα, νέες εμπειρίες με εξελιγμένες μεθόδους εκπαίδευσης βασισμένες στα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, με σκοπό να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στη ζωή όσων το έχουν ανάγκη.

Πριν λίγους μήνες, οι εργαζόμενοι της Coral Gas έζησαν από κοντά την φροντίδα και τη βοήθεια που προσφέρει στους συνανθρώπους μας η Liberty και οι σκύλοι – οδηγοί σε μία ημέρα γεμάτη εμπειρίες.

DSC00018.jpg

Ο κ. Παναγιώτης Χαριτόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral Gas, δήλωσε σχετικά: «Το έργο της Liberty χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια και είναι ένας σκοπός τον οποίο αγκαλιάζουμε με πολύ αγάπη. Η Gas πλέον είναι μέλος της οικογένειας της Coral Gas και θα είμαστε δίπλα της, ώστε να καλύπτουμε τις βασικές της ανάγκες. Η Gas θα εκπαιδευτεί από την Liberty και όταν αποφοιτήσει θα είναι έτοιμη για να γίνει ο πιστός σύντροφος ενός ανθρώπου που χρειάζεται αυτήν την ουσιαστική παρέα »

Η Liberty ιδρύθηκε το 2018 από τον Γιάννη Κονδράρο με στόχο την ενδυνάμωση ατόμων που είναι τυφλά ή έχουν ένα βαθμό οπτικής αναπηρίας, μέσω της εκπαίδευσης σκύλων-οδηγών. Ένα απαιτητικό έργο το οποίο ενδυναμώνεται από το όραμα της εταιρείας. Να συνεισφέρει σε έναν κόσμο με μεγαλύτερο ενταξιακό χαρακτήρα και περισσότερες ευκαιρίες για άτομα με αναπηρία, εκπαιδεύοντας σκύλους-οδηγούς ώστε να γίνουν σύντροφοι τυφλών ατόμων ή ατόμων με οπτική αναπηρία και να τους αλλάξουν τη ζωή.

Παρέα ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος