Ζήστε από κοντά το μεγάλο τελικό. Ποιος θα είναι ο Make Up Master των Sephora;

Βιβή Αγγελάκη
Ζήστε από κοντά το μεγάλο τελικό. Ποιος θα είναι ο Make Up Master των Sephora;

Ένα event γεμάτο ομορφιά και εκπλήξεις, που είστε όλες καλεσμένες!

Τι πιο ωραίο να συμμετέχετε ενεργά σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς; Πόσο μάλλον, όταν αυτός ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τα αγαπημένα beauty brands πολλών γυναικών, όπως τα Sephora και η Estēe Lauder!

Ο καιρός για το μεγάλο πολυαναμενόμενο τελικό έφτασε! Το Σάββατο, λοιπόν, 29 Νοεμβρίου από τις 12.00 μέχρι τις 16.00, στο κατάστημα Sephora στο Κολωνάκι (Μηλιώνη 2), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία φάση του διαγωνισμού Make Up Master, σε συνεργασία με την Estēe Lauder ,που θα αναδείξει το Make Up Master των Sephora για το 2014!

Με πάνω από 150 make-up artists των καταστημάτων Sephora να έχουν διαγωνιστεί σε διάφορα επίπεδα και μετά από 3 φάσεις, αναδείχτηκαν οι 6 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Make Up Master και θα κερδίσουν χρηματικά ποσά & επαγγελματικά προϊόντα.

Και φυσικά, το κοινό των καταστημάτων Sephora είχε ενεργό ρόλο σε όλη τη διαδικασία! Μπορούσε να συμμετάσχει, να μάθει τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ, και να επωφεληθεί από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίας make-up των διαγωνιζομένων.

Ο τελικός είναι ανοικτός για όλες εσάς, ενώ σας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις από την Estēe Lauder!

Currant Desire Global