Sarah Jessica Parker: Ποιες beauty συνήθειες δεν κανει ποτέ μπροστά στον άντρα της;

Βιβή Αγγελάκη
Sarah Jessica Parker: Ποιες beauty συνήθειες δεν κανει ποτέ μπροστά στον άντρα της;

Τι αποκαλύπτει σε συνέντευξή της;

Μπορεί όταν είσαι μόνη σου μες στο σαλόνι σου να κυκλοφορείς με μάσκες αργίλου στο πρόσωπο και DIY μάσκες μπανάνας στα μαλλιά, να βγάζεις τα φρύδια σου και να κάθεσαι με τις ώρες έχοντας την κρέμα πάνω στα σπυράκια σου, όμως όλα αυτά αλλάζουν με την παρουσία κάποιου άλλου ανθρώπου μες στο σαλόνι σου και δη του αγοριού ή του άντρα σου!

1460572016 face mask main

Ναι, τότε είναι που τα ξανασκέφτεσαι όλα αυτά και λαμβάνεις τα αντίστοιχα μέτρα, εκτός αν εσύ και ο καλός σου ακολουθείτε το παράδειγμα του ζεύγους Jennifer Aniston- Justin Theroux και κάθε Κυριακή βράδυ έχετε «pampering sessions» κάνοντας μάσκα προσώπου.

Gezichtsbehandeling man 620x465

Αυτή τη φορά, η Sarah Jessica Parker έρχεται να δώσει τη δική της απάντηση στο ερώτημα αν έχει κάποια «κρυφή, single beauty συμπεριφορά» την οποία προφανώς και δε μοιράζεται με τον άντρα της!

maria valentina sara jessica parker 04

Η star, λοιπόν, απαντά:

«Κάνω τα πάντα μπροστά στον άντρα μου, οπότε έχω ξεχάσει πώς είναι» λέει γέλωντας και συνεχίζει: « Φαντάζομαι δεν θα κυκλοφορούσα μπροστά του έχοντας απλώσει μία κρέμα στα σπυράκια μου, αλλά ακόμη και αυτό δεν ακούγεται πολύ άσχημο! Oh! Ίσως να μην έσπαγα ποτέ τα σπυράκια μου μπροστά του, αλλά αυτό είναι κάτι που ούτως ή άλλως απαγορεύεται.»