Mugler x H&M: Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχωρίσαμε!

Mugler x H&M: Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχωρίσαμε!

Το high bun της Σοφίας Χατζηπαντελή και το μακιγιάζ της Τάμτα ήταν μερικά από αυτά που λατρέψαμε στο χθεσινό event

Η νέα συλλογή της πολυαναμενόμενη συνεργασίας Mugler x H&M παρουσιάστηκε εχθές, τη Δευτέρα 8 Μαΐου, στο Ωδείο Αθηνών. Fashion experts, Influencers, celebrities και editors παρευρέθηκαν για να δουν από κοντά τις μοναδικές δημιουργίες.

Όπως ήταν προβλεπόμενο τα βλέμματα όλων στράφηκαν στις εμφανίσεις των καλεσμένων, οι οποίες κατάφεραν όχι μόνο να κλέψουν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού αλλά και το δικό μας.

https://www.instagram.com/p/CsBahkZILnk

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν! 6 χτενίσματα που θα σε σώσουν τις ημέρες του καύσωνα

Ως beauty addict, δε γινόταν να μην παρατηρήσουμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά που ολοκλήρωνε την κάθε εμφάνιση. Η Σοφία Χατζηπαντελή επίλεξε να κάνει τα μαλλιά της high bun, κάνοντας το μακιγιάζ της να φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό. Η αγαπημένη Ζενεβιέβ για να σπάσει το αυστηρό total black look της, φόρεσε ένα φλογερό, κόκκινο κραγιόν το οποίο φώτιζε όλο της, το πρόσωπό.

https://www.instagram.com/p/CsBWG3Wo_5i

Δροσερά γυναικεία αρώματα και lotion σώματος που απογειώνουν τις αισθήσεις

Τα μαλλιά της Τάμτα με τις κόκκινες άκρες, ξεχώριζαν πάνω στη σκηνή, ενώ ο hairstylist που τα επιμελήθηκε ήταν ο αγαπημένος, Tom Zois. Το μακιγιάζ της ήταν το ίδιο έντονο με το υπόλοιπο σύνολο, δίνοντας έμφαση περισσότερο στο βλέμμα.

Η κάθε μία με τη δική της αισθητική, χάριζε αυτή την extra πινελιά στην εμφάνισή της. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο hot beauty looks που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.
Ποια είναι η δική σου αγαπημένη;

Beauty tips: 5 super models μοιράζονται τα μυστικά της αψεγάδιαστης επιδερμίδας τους