Η Ευαγγελία Αραβανή έκανε το τέλειο wet look -Όλα τα tips από τον hairstylist Tom Zois

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Ευαγγελία Αραβανή έκανε το τέλειο wet look  -Όλα τα tips από τον hairstylist Tom Zois

Εάν έχεις βαρεθεί όλο τα ίδια χτενίσματα. Ο hairstyle Tom Zois έρχεται να σου δείξει όλα τα βήματα για να πετύχεις το πιο fresh και σύγχρονο wet look.  

Ψάχνεις ένα χτένισμα το οποίο θα αναδείξει τα party looks του weekend; Βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Πάνω που είχαμε "στερέψει" από ιδέες και θέλαμε κάτι φρέσκο και ανανεωμένο, είδαμε στη ροή του Instagram το απόλυτο wet look της Ευαγγελίας Αραβανή. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά το θεωρώ ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που υπάρχουν.

Είναι νεανικό, φρέσκο και απίστευτα δυναμικό. Γνωρίζοντας, λοιπόν, ότι πίσω από αυτό το wet hair look της Ευαγγελίας κρύβεται ο hairstylist, Tom Zois, επικοινώνησα μαζί του για να μου δώσει όλα τα tips γι’ αυτό το αντρόγυνο hair look.
Κρατάς σημειώσεις;

https://www.instagram.com/p/Cr0MYTXoh65

«Επέλεξα το συγκεκριμένο χτένισμα για την Ευαγγελία γιατί θα φορούσε κουστούμι, επομένως θέλαμε κάτι αυστηρό», λέει ο hairstylist, Tom Zois.

Step by step

Ο Tom ξεκίνησε ισιώνοντας μαλλιά της Ευαγγελάις με το σεσουάρ και μετά τα πέρασε με την πρέσα για περισσότερο κράτημα, αφού πρώτα τα προστάτευσε χρησιμοποιώντας το Pantene, Miracle 5 in1 Pre-Styler. Έπειτα, πέρασε από πάνω την Pantene, Natural Waves Styling Cream για να δώσει αυτό το βρεγμένο αλλά creamy εφέ. Στη συνέχεια, χτένισε τα μαλλιά με μία χτένα με αραιά δόντια προς τοπλάι, ώστε να δημιουργήσει μία faux χωρίστρα που θα έκανε το αποτέλεσμα να δείχνει πιο ανδρόγυνο. Τέλος, για σταθερό κράτημα χρησιμοποίησε μία δυνατή λακ... Και το wet look ήταν έτοιμο. Δε νομίζω να σου φάνηκε δύσκολο!

https://www.instagram.com/p/Cr1BKPHNLfJ


Τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά μπορούν να κάνουν αυτό το wet look;

«Τα κορίτσια με σπαστά μαλλιά μπορούν να το κάνουν, απλά θα έχουν ένα πιο wavy αποτέλεσμα. Τα κορίτσια με πολύ σγουρά μαλλιά είναι πιο δύσκολο να αντιγράψουν 100% αυτό το look», λέει ο hairstylist, Tom Zois.

https://www.instagram.com/p/CplFdh4riJl

Ένα extra tip από τον Tom Zois: Τα κορίτσια με στρογγυλό πρόσωπο θα πρέπει να δώσουν λίγο περισσότερο όγκο στην κορυφή για να εξισορροπήσουν το σχήμα του προσώπου τους.

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ το λάτρεψα! Εάν θέλεις να αντιγράψεις αυτό το ανάλαφρο wet look της Ευαγγελίας Αραβανή τα παρακάτω προϊόντα σύμφωνα και με τον hairstylist, Tom Zois, θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.