Plopping: Η τεχνική για να πετύχεις wavy μαλλιά χωρίς θερμαντικά εργαλεία

Plopping: Η τεχνική για να πετύχεις wavy μαλλιά χωρίς θερμαντικά εργαλεία

Το plopping είναι η νέα τεχνική για φυσικά beach waves μαλλιά!

Κι όμως γίνεται! Το plopping είναι η νέα τεχνική στα μαλλιά που σαρώνει το TikTok και το Instagram. Οι beauty lovers την έχουν λατρέψει, κι έχουν κάνει κι εμάς να την αγαπήσουμε. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε, ότι για να πετύχουμε το τέλειο wavy look, έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε το κατάλληλο ψαλίδι μαλλιών. Κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει!

Zimmermann-bbt-S23-017.jpg

Budget friendly: Αυτά τα beauty προϊόντα κάτω από 10€ αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Η νέα τεχνική μας δείχνει, ότι μπορούμε να πετύχουμε την τέλεια μπούκλα, είτε να διατηρήσουμε την ήδη υπάρχων που έχουμε, χωρίς θερμαντικά εργαλεία. Το μόνο που θα χρειαστούμε, είναι μία πετσέτα με μικροΐνες ή ένα t-shirt από βαμβάκι.

Φυσικά beach waves μαλλιά

unknown_332115611_175854391580392_5929073473187443654_n.jpg

@maryphillips

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Αφού πρώτα λουστούμε και χρησιμοποιήσουμε το leave in conditioner -το οποίο θα μαλακώσει τις ίνες των μαλλιών και θα τους χαρίσει ενυδάτωση- για λεία, μαλακά μαλλιά που δε φριζάρουν, ξεβγάζουμε καλά και προχωράμε στη τεχνική plopping.
Προσοχή! Για να μην φριζάρουν τα μαλλιά, είναι καλό να μην τα χτενίσουμε και όσο μπορούμε, να μην τα πειράζουμε!

Πριν χρησιμοποιήσουμε την πετσέτα με μικροΐνες για να μαζέψουμε τα μαλλιά, είναι σημαντικό με μία μαλακή πετσέτα να ταμπονάρουμε τα μαλλιά, έτσι ώστε να αποβάλουν την πολύ υγρασία. Εφόσον, έχουμε τελειώσει και με αυτό το step, ήρθε η ώρα για το plopping.

8 scrubs σώματος για τέλεια πόδια στην παραλία

TikTok video με πετσέτα

Τοποθέτησε σε μία επίπεδη επιφάνεια (πχ. πάνω στο κρεβάτι) την πετσέτα ή το t-shirt και ρίξε από πάνω τα μαλλιά σου. Στη συνέχεια, πιάσε τις δύο άκρες και πέρασέ της κυκλικά γύρω από το κεφάλι, ώστε να κάνεις ένα δέσιμο μπροστά στο μέτωπο, για περισσότερη στήριξη μπορείς να τοποθετήσεις ένα hair clip.

TikTok video με t-shirt

Plopping is ready! Μετά από 2-3 ώρες ξετυλίγεις τα μαλλιά σου κι είσαι έτοιμη! Εσύ που έχεις curly hair, τα μαλλιά σου θα είναι πιο ωραία από ποτέ, ενώ εσύ που έχεις σπαστά κι ατίθασα μαλλιά, θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο wavy look. Η τεχνική plopping είναι ιδανική για το καλοκαίρι, ειδικά αν θέλεις να πετύχεις φυσικά beach waves μαλλιά.

Παρακάτω θα βρεις τα best sellers προϊόντα μαλλιών για λάμψη και ενυδάτωση που υπάρχουν στην αγορά.

Shopping Time:

Expensive honey: Η Jennifer Lawrence έβαψε τα μαλλιά της στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού