8 αδιάβροχα προϊόντα που θα κάνουν τα φρύδια σου να φαίνονται γεμάτα και μετά τη βουτιά στη θάλασσα

Ευαγγελία Αλπίδου
8 αδιάβροχα προϊόντα που θα κάνουν τα φρύδια σου να φαίνονται γεμάτα και μετά τη βουτιά στη θάλασσα
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Λίγο ο ιδρώτας, λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες και συνειδητοποιείς, ότι τα φρύδια σου έχουν ξεβάψει… Κι όμως, σου έχουμε τη λύση!

Πόσες ώρες έχεις καθίσει μπροστά από τον καθρέφτη για πετύχεις το τέλειο σχήμα για τα φρύδια σου; Μετά από αρκετή ώρα επιτέλους τα κατάφερες! Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου και είναι λες και άνοιξες το φούρνο, δεν πτοείσαι όμως, βγαίνεις, για να πας για τον καθιερωμένο καφέ με την φίλη σου... Λίγο ο ιδρώτας, λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες και συνειδητοποιείς, ότι τα φρύδια σου έχουν ξεβάψει…

Καλοσχηματισμένα φρύδια και μετά τη βουτιά στη θάλασσα

Hobeika-HC-bks-F23-077.jpg

Μα πώς, το ίδιο μολύβι φρυδιών που χρησιμοποιούσες το χειμώνα σου άφηνε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα, τώρα τι έγινε; Ακριβώς αυτό! Τους καλοκαιρινούς μήνες, το κλασικό μολύβι φρυδιών που συνήθιζες να χρησιμοποιείς το χειμώνα δεν είναι αρκετό... Αυτό που έχεις ανάγκη είναι αδιάβροχα προϊόντα φρυδιών, τα οποία θα μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Multi-sticks 2 σε 1! Αυτά τα προϊόντα θα χαρίσουν φυσικό χρώμα και λάμψη σε χείλη και ζυγωματικά

1689672076427-992117894-Lanvin-bks-F23-081.jpg

Και ναι, υπάρχουν προϊόντα αδιάβροχα, τα οποία γεμίζουν τα φρύδια, δίνουν σχήμα και τα κάνουν να μένουν αναλλοίωτα για ώρες, ακόμη και μετά από μία βουτιά στη θάλασσα ή την πισίνα. Πριν φύγεις λοιπόν, για διακοπές, πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου μερικά από τα παρακάτω προϊόντα, τα οποία θα δώσουν αμέσως σχήμα σε όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, γιατί όπως έχουμε ξανά πει τα φρύδια είναι η εικόνα όλου του προσώπου.

Waterproof it! 8 αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ για να μην λιώσεις τώρα στον καύσωνα

Shopping Time:

3 beauty tips για να απαλλαγείς από τα σκούρα γόνατα & τους αγκώνες