Αυτό είναι το χρώμα στο manicure που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει λατρέψει στις φετινές της διακοπές

Αυτό είναι το χρώμα στο manicure που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει λατρέψει στις φετινές της διακοπές

Το manicure της Ηλιάνας αντικατοπτρίζει την «ήσυχη πολυτέλεια»! 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει να κάνει διακοπές στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας. Το προφίλ της στο Instagram έχει γεμίσει με γαλαζοπράσινες φωτογραφίες από τα κρυστάλλινα νερά των ελληνικών νησιών... Η ίδια πιο ανανεωμένη από ποτέ, ποζάρει με καυτά μαγιό και ελαφρώς ατημέλητα μαλλιά και κλέβει όπως πάντα τις εντυπώσεις.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι λάτρης της «ήσυχης πολυτέλειας»! Πάντα επιλέγει τα πιο statement και κλασικά items για να ολοκληρώσει τα look της, ενώ ποτέ δεν αμελεί την περιποίηση των άκρων της. Στο manicure την έχουμε δει, να επιλέγει τα πιο extreme σχέδια και χρώματα, με αγαπημένο της σχέδιο τα stiletto nails. Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι δεν αγαπάει τις all time classic επιλογές που είναι πάντα στη μόδα.

Nude Nails

https://www.instagram.com/p/CuwqYVsteTV/

Αναφερόμαστε στα γήινα και ουδέτερα χρώματα. Η Ηλιάνα, έχει κάνει για λίγο παύση από τα εκκεντρικά nail arts και έχει επιλέξει ένα συγκριμένο χρώμα για να τη συντροφεύει στις καλοκαιρινές της διακοπές. Τα νύχια της είναι κοντά σε τετράγωνο σχήμα και η απόχρωση που έχει διαλέξει είναι σε nude χρώμα. Το συγκεκριμένο βερνίκι το έχει εδώ και αρκετό καιρό, καθώς φαίνεται να το κάνει refresh ξανά και ξανά για να φαίνεται πάντα clean και περιποιημένο.

ilianapapageorgiou_358403680_625678836205616_1636957245620311191_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Σήμερα το αγαπημένο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει γιορτή και όπως φαίνεται θα γιορτάσει στα πιο όμορφα μέρη της χώρας, μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται να θέλει να γεμίσει μπαταρίες, αφού όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα, θα είναι η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star, τη νέα σεζόν. Ανυπομονούμε λοιπόν, για νέες εκπλήξεις!

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις φωτογραφίες με τα nude nails της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, από τις διακοπές της.