Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει ακόμη διακοπές αλλά επιστρέφει σύντομα για το Shopping Star

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει ακόμη διακοπές αλλά επιστρέφει σύντομα για το Shopping Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει να κάνει διακοπές στα Κουφονήσια, αλλά είναι ένα βήμα πριν υπογράψει τη συμφωνία για το πετυχημένο project του Star. Η νέα γενιά και η ανανέωση του Shopping Star. 

Η Βίκυ Καγιά είχε βάλει τη σφραγίδα της για 6 χρόνια στο Shopping Star αλλά μετά την αποχώρησή της από το Star, η εκπομπή περνά πλέον (σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες) στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία επιστρέφει στο κανάλι μετά το GNTM. Σχεδόν καρμική μοιάζει η σχέση μεταξύ τους τόσο λόγω της παλαιότερης συνεργασίας τους, όσο και της φημολογούμενης κόντρας τους.

https://www.instagram.com/p/CsYa6hjNwlR/

Η Βίκυ έφυγε, η Ηλιάνα έρχεται

Η πολύ καλή συνεργασία τους στο GNTM έδωσε αν θυμάσαι, τη θέση της στην πικρία όταν πια αποχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το κανάλι και εκείνη την περίοδο είχε δημιουργηθεί η φημολογία για μεγάλη κόντρα μεταξύ τους.

Παρουσιαζόταν τότε ως αφορμή, μία συνεργασία της με παλαιότερο χορηγό της Βίκυς. Περάσαμε πολλά στάδια ανάμεσα στο «αλήθεια ή ψέματα» μέχρι να μας εξηγήσουν με τις δηλώσεις τους, ότι όχι απλά δεν συμβαίνει τίποτε μεταξύ τους, αλλά η εκατέρωθεν εκτίμηση δεν χάθηκε ποτέ.

«Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Δεν κρατώ κακία. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM» είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/CtBsRbsoHMk/

Με τη Βίκυ Καγιά να συμπληρώνει εκείνο το διάστημα: «Δεν έχουν δόση αλήθειας (τα όσα λέγονται για τον χορηγό) και μάλιστα, πριν μία εβδομάδα – 10 μέρες μιλήσαμε με την Ηλιάνα στο τηλέφωνο και τα λύσαμε. Από τη δική μου τη μεριά όλα εντάξει. Απ’ ό,τι ξέρω και από τη δική της. Οπότε, όλα καλά. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Προς Θεού».

https://www.instagram.com/reel/Cug1d-UoVYt/

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν, αφενός πως η Ηλιάνα είναι δεδομένο πλέον ότι δεν θα είναι στο My Style Rocks , αφετέρου πως πέρασε από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του Shopping Star. Η συμφωνία για τη συνεργασία της με το Star είναι δεδομένη, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο στάδιο των τελικών υπογραφών. Απίθανο θεωρείται πάντως κάτι να ανατρέψει τη συμφωνία τους.

Το Shopping Star δεν αλλάζει απλά την παρουσιάστριά του. Αναδομείται και αναμορφώνεται στη νέα γενιά και εποχή του project, με αρκετές αλλαγές και όχι μόνο σκηνικές. Θα είναι ανανεωμένο και είναι φυσικό επόμενο για ένα κόνσεπτ πολύχρονης παρουσίας στην τηλεόραση.

https://www.instagram.com/reel/CuXA7WiM8Bt/

Για αυτό το λόγο και σε αυτό το πλαίσιο, η επιλογή της Ηλιάνας μοιάζει αλλά και είναι η ιδανική. Προς το παρόν συνεχίζει τις διακοπές της στα Κουφονήσια με τις φίλες της και το «Βίρα τις άγκυρες» που ανέφερε χθες για τη μίνι εκδρομή της στις παραλίες των γύρω νησίδων, είναι και ένα ωραίο σύνθημα για τη νέα της εκπομπή.

https://www.instagram.com/p/CumEAkMtIhD/