Αν δεν ξέρεις πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου στον καύσωνα η Megan Fox βρήκε τον πιο hot κότσο

Ευαγγελία Αλπίδου
Αν δεν ξέρεις πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου στον καύσωνα η Megan Fox βρήκε τον πιο hot κότσο

Δεν ξέρεις πώς να πιάσεις τα μαλλιά σου; Αυτό το χτένισμα είναι σίγουρο ότι θα το αγαπήσεις!

Η θερμοκρασία συνεχίζει να είναι κολλημένη στους 40 βαθμούς Κελσίου, η ζέστη και η υγρασία συνεχίζουν να κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική εκεί έξω... Η βεντάλια έχει γίνει προέκταση του χεριού, τα μαλλιά μου είναι όλη την ώρα μαζεμένα με ένα κλάμερ και το μακιγιάζ μου -καλύτερα να μην μιλήσω για το μακιγιάζ μου- δεν είναι πια στη θέση του.

Σπυράκια στην πλάτη; 5 τρόποι για να απαλλαγείς μία για πάντα και να φορέσεις ξανά εξώπλατο

Ως beauty addict όμως, δεν τα παρατάω! Προσπαθώ συνεχώς να βρίσκω νέα πράγματα, τα οποία θα με διευκολύνουν μέσα στην καθημερινότητά μου. Εκεί λοιπόν, που ήμουν και έκανα scroll στο profile του hair expert, Δημήτρη Γιαννέτου, βρήκα το χτένισμα που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες αυτές τις hot μέρες. Ο Δημήτρης Γιαννέτος, ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, μερικές από τις οποίες είναι, η πολύ καλή του φίλη Camila Cabello, η Jlo και το διάσημο μοντέλο Alessandra Ambrosio. Μέσα από το account του Δημήτρη Γιαννέτου, παίρνω hair inspiration τόσο για τα άρθρα μου, όσο και για τα δικά μου χτενίσματα.

Ένας περίτεχνος κότσος

362692845_18378359905012928_5835668233113751815_n.jpg

@dimitrishair

Αυτή τη φορά, αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το χτένισμα της Megan Fox. Νομίζω, ότι βρήκα το απόλυτο χτένισμα για τις ημέρες του καύσωνα που διανύουμε αυτή την περίοδο στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν περίτεχνο κότσο, ο οποίος έχει όλα τα μαλλιά μαζεμένα ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού, ενώ αριστερά και δεξιά, ο hair expert, Δημήτρης Γιαννέτος έχει αφήσει δύο τουφάκια τα οποία αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά της αγαπημένης Megan.

361982296_18378359914012928_712660138435301254_n.jpg

@dimitrishair

Εμένα επειδή τα μαλλιά μου είναι καρέ δεν μπορώ να πετύχω τέλεια τον κότσο της Megan Fox, αλλά εσύ που έχεις μακριά μαλλιά θα είναι μία super hot επιλογή για τις hot ημέρες. Extra tip: Για να χαρίσεις μία παιχνιδιάρικη πινελιά στο look, μπορείς να φτιάξεις με τα τουφάκια baby braids και να απογειώσεις το χτένισμα της Megan Fox.

Πώς σου φαίνεται, εσύ θα το τολμήσεις;

7 foundations με ελαφριά υφή για να φοράς από το πρωί έως το βράδυ στις διακοπές σου