7 foundations με ελαφριά υφή για να φοράς από το πρωί έως το βράδυ στις διακοπές σου

Ευαγγελία Αλπίδου
7 foundations με ελαφριά υφή για να φοράς από το πρωί έως το βράδυ στις διακοπές σου

Αυτά τα foundations χαρίζουν λάμψη και διάφανη κάλυψη. Εσύ ποιο θα επιλέξεις για το νεσεσέρ σου;

Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, το καλοκαίρι αποχαιρετάμε τις βαριές υφές στα foundations που χρησιμοποιούσαμε το χειμώνα και γεμίζουμε το νεσεσέρ μας με λεπτόρρευστες υφές, οι οποίες θα κάνουν την επιδερμίδα να αναπνέει σωστά. Το μαυρισμένο δέρμα θέλει ένα προϊόν το οποίο θα του χαρίσει ενυδάτωση και λάμψη.

Λαμπερή επιδερμίδα χωρίς να γυαλίζει

ebonylet_350086607_266978659144057_5738882294150987187_n.jpg

@ebonylet

Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου που για πολλούς τώρα ξεκινάν επίσημα οι διακοπές τους, αποφασίσαμε να αναζητήσουμε foundations που χαρίζουν λάμψη και διάφανη κάλυψη. Και ναι, εννοείται ότι τα βρήκαμε. Τα foundations που βρήκαμε, έχουν λεπτόρρευστες υφές που παρέχουν όμως κάλυψη, δεν κάνουν την επιδερμίδα να γυαλίζει και θα γίνουν το απόλυτο must have για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ.

Πώς θα επιλέξεις τη σωστή απόχρωση; Η απόχρωση της επιδερμίδας τον χειμώνα, είναι πολύ διαφορετική από την απόχρωση που παίρνει το δέρμα τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίλεξε ένα foundation το οποίο θα είναι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από τη χειμωνιάτικη απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CkIYqbLyy-C/

Προσοχή! Πολύ σημαντικό είναι να κάνεις καλό blending και να μην φορέσεις υπερβολική ποσότητα. Τέλος, πρόσθεσε στα ζυγωματικά το bonzer και θα έχεις την τέλεια sunkissed επιδερμίδα. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε το foundation που θα σου χαρίσει μία αψεγάδιαστη summery επιδερμίδα.

Glow Skin