Έβαψες τα μαλλιά σου κόκκινα σαν της Emily Ratajkowski; 6 προϊόντα για να τα περιποιηθείς σωστά

Ευαγγελία Αλπίδου
Έβαψες τα μαλλιά σου κόκκινα σαν της Emily Ratajkowski; 6 προϊόντα για να τα περιποιηθείς σωστά
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο! Αυτό είναι το μυστικό για να είναι συνεχώς λαμπερά λες και βγήκες μόλις από το κομμωτήριο. 

Το πασίγνωστο μοντέλο Emily Ratajkowski, έγινε κοκκινομάλλα και μοίρασε για άλλη μία φορά εγκεφαλικά στους followers της στο Instagram. Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο! Είναι ένα χρώμα που όλες θέλουμε να κάνουμε αλλά διστάζουμε πολύ. Γιατί; Γιατί γνωρίζουμε ότι χρειάζονται επιπλέον φροντίδα, αν θέλουμε το χρώμα τους να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

361622291_177513545322742_4050992848842571911_n.jpg

@emrata

Μην ανησυχείς όμως, στην αγορά υπάρχουν προϊόντα για τα μαλλιά τα οποία χαρίζουν την ίδια ακριβώς περιποίηση, σαν να βρίσκεσαι στο κομμωτήριο. Από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να πεις ΝΑΙ στο red hot της Emily, θα πρέπει να χρησιμοποιείς απαλά μαλακτικά και σαμπουάν ειδικά για βαμμένα μαλλιά, ώστε να μην ξεθωριάζει το χρώμα των μαλλιών σου. Τα προϊόντα μαλλιών από τη σειρά Chroma Absolu της Kérastase, προστατεύουν το χρώμα, χαρίζουν θρέψη, ενυδάτωση και ενδυνάμωση σε κάθε τύπο ευαισθητοποιημένων ή ταλαιπωρημένων βαμμένων μαλλιών. Αυτό κι αν είναι φανταστικό!

7 foundations με ελαφριά υφή για να φοράς από το πρωί έως το βράδυ στις διακοπές σου

Βέβαια εκτός από τα επαγγελματικά προϊόντα (ειδικά για βαμμένα μαλλιά) τα οποία πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις κάποια μικρά tips τα οποία θα σε βοηθήσουν μέσα στην καθημερινότητά σου να διαρκέσει ακόμη περισσότερο το χρώμα των μαλλιών σου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Missoni-bbt-S23-022.jpg

Χρησιμοποίησε προϊόντα με δείκτη προστασίας

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και πόσο μάλλον αν έχεις κλείσει να πας διακοπές σε κάποιο νησί. Οι ακτίνες του ήλιου σε συνδυασμό με το θαλασσινό νερό καταστρέφουν την λάμψη των μαλλιών και τα κάνουν να φαίνονται πιο θαμπά. Για να το αποφύγεις αυτό θα χρειαστεί να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου hair care προϊόντα με δείκτη αντηλιακής προστασίας. Στην αγορά, υπάρχουν leave-in conditioners και hairsprays με SPF τα οποία χαρίζουν, προστασία, λάμψη και ενυδάτωση.

Απέφυγε τα θερμαντικά εργαλεία styling

Αν έχεις βάψει τα μαλλιά σου πρόσφατα, καλό είναι να αποφύγεις όσο μπορείς τα θερμαντικά εργαλεία styling. Τα βαμμένα μαλλιά είναι αρκετά ευαίσθητα και επιρρεπή στις φθορές. Ειδικά αυτή την περίοδο με τη ζέστη, τις ακτίνες του ήλιου, το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας είναι σημαντικό να τα ξεκουράζεις όσο μπορείς. Άφησέ τα να στεγνώσουν μόνα τους και δημιούργησε με ένα hair spray ένα super glosy wavy look. Βέβαια, αν θελήσεις να χρησιμοποιήσεις την ισιωτική ή το ψαλίδι σου εφάρμοσε το θερμοπροστατευτικό προϊόν από τη σειρά Chroma Absolu της Kérastase, το οποίο θα προστατέψει τα μαλλιά και θα λειτουργήσει κατά του φριζαρίσματος, ενισχύοντας της λάμψης.

Koche-clp-F22-018.jpg

Μην νομίζεις ότι θα σε αφήναμε έτσι. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα τα summer essentials που θα διατηρήσουν το κόκκινο χρώμα των μαλλιών σου, τόσο έντονο και λαμπερό σαν να το κάνεις refresh ξανά και ξανά καθημερινά στο κομμωτήριο. Η σειρά Chroma Absolu της Kérastase είναι το «κλειδί» που ψάχνεις!

Pedicure queen! 5 safe επιλογές για να ταιριάξεις τα νύχια των ποδιών με όλα τα πέδιλά σου