Η Rosie Huntington-Whiteley θα σε πείσει να βάλεις κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Rosie Huntington-Whiteley θα σε πείσει να βάλεις κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου

Αυτά τα 5 κραγιόν έχουν την ίδια ακριβώς απόχρωση όπως το κραγιόν της Rosie. Διάλεξε το αγαπημένο σου...

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες. Φημίζεται για την αψεγάδιαστη ομορφιά και το απαράμιλλο στυλ της που αποτελεί πηγή έμπνευσης μέσα από το profile της στο Instagram. Το πασίγνωστο μοντέλο όπως έχει πει και μέσα από το account της, αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα με την ακμή. Παρόλα αυτά, η skincare routine είναι το Α και το Ω, για να διατηρεί το δέρμα της τόσο καθαρό και λαμπερό διαρκώς.

Τα colourful eyeliners είναι μία καλοκαιρινή τάση που θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση

346247736_2425432327622304_2604628234142650143_n.jpg

@rosiehw

Η απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε ηλικία

Η ίδια λατρεύει τα καλλυντικά, άλλωστε, είναι κάτι το οποίο μας το μαρτυράει η δημιουργία του brand της καλλυντικών «Rose Inc», που δημιούργησε το 2021. Η Rosie, αγαπάει τις γήινες αποχρώσεις τόσο στην εμφάνισή της, όσο και στο μακιγιάζ της. Σπάνια θα την δεις με ένα colourful smokey eyes, συνήθως επιλέγει natural χρώματα.

https://www.instagram.com/reel/CvXuSElJ1o3/

Τα κραγιόν με τα οποία ολοκληρώνει το μακιγιάζ της, είναι σε ουδέτερες glossy αποχρώσεις. Όπως φαίνεται όμως, η Rosie Huntington-Whiteley έχει βρει το κραγιόν που καταφέρνει να απογειώνει κάθε της look. Το κραγιόν έχει την απόχρωση του σάπιου μήλου, η οποία έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει στους περισσότερους τόνους της επιδερμίδας. Αυτό το ροζ-καφέ χρώμα που έχει συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια στα trends, γιατί είναι ιδανικό για κάθε εποχή και το κυριότερο ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σε κάθε στυλ.

355047697_737063958104094_6596724744549255323_n.jpg

@rosiehw

Αν έχεις ήδη ένα ματ κραγιόν στην απόχρωση του σάπιου μήλου στο νεσεσέρ σου, μην ανησυχείς, αυτό που μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό glossy αποτέλεσμα (που αναζητάμε τους μήνες του καλοκαιριού), είναι να προσθέσεις από πάνω το αγαπημένο σου διάφανο lip gloss. Με αυτόν τον τρόπο θα χαρίσεις ένα λαμπερό φινίρισμα στα χείλη σου. Όπως φαίνεται η Rosie, μας έπεισε να προσθέσουμε το κραγιόν με την απόχρωση σάπιου μήλου στο νεσεσέρ μας... Εσένα;

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και επίλεξε ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση με της Rosie Huntington-Whiteley.