7 lip glosses για ζουμερά και ενυδατωμένα χείλη που πρέπει να δοκιμάσεις

Ευαγγελία Αλπίδου
7 lip glosses για ζουμερά και ενυδατωμένα χείλη που πρέπει να δοκιμάσεις

Με ένα μόνο πέρασμα θα έχεις ασύγκριτη λάμψη και super ενυδατωμένα χείλη.

Τα glossy χείλη είναι η πιο hot τάση στο μακιγιάζ το 2023. Αυτό το γυαλιστερό εφέ και η ασύγκριτη λάμψη που αφήνουν πάνω στα χείλη μας έχει κάνει να αφήσουμε στην άκρη τα ματ κραγιόν που χρησιμοποιούσαμε τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας συνεχώς μαζί μας τουλάχιστον από ένα lip gloss. Εγώ, όταν ήμουν μικρή τρελαινόμουν να έχω στα χέρια μου lip glosses. Όχι απαραίτητα για να τα δοκιμάζω, αλλά μου άρεσαν τα χρώματα και τα glitters που είχαν...

Τα χείλη είναι συνεχώς ενυδατωμένα!

taniellejaimua_351807960_646112860290558_552051900371272041_n.jpg

@taniellejaimua

Όσο μεγάλωνα αυτό που με κέρδισε στα lip glosses είναι η μοναδική λάμψη και το juicy αποτέλεσμα που χαρίζουν με ένα μόνο πέρασμα. Αυτή η αίσθηση πλούσιας ενυδάτωσης, τα κάνουν να είναι ένα από τα essentials items που υπάρχουν πάντα μέσα στην τσάντα μου... Κάθε φορά που νιώθω τα χείλη αφυδατωμένα εφαρμόζω το lip gloss και τσουπ... Τα χείλη μου επανέρχονται και φαίνονται πιο juicy και γεμάτα από ποτέ!

Αυτά είναι τα hot χρώματα μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο του 2023

Επίσης, το ότι μπορείς να τα βάλεις οπουδήποτε κι αν είσαι, είτε βρίσκεσαι μέσα στο αμάξι, είτε στο δρόμο, χωρίς να χρειάζεται να εφαρμόσεις περίγραμμα ή να είσαι προσεκτική μην κάνεις κάποιο λάθος, είναι άλλο ένα από τα χαρακτηριστικά που οι beauty lovers προτιμούν τα lip glosses αντί για τα κραγιόν.

Οι αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι οι nude και οι διάφανες, γιατί κάνουν τα χείλη να φαίνονται πολύ φυσικά αναδεικνύοντας το χρώμα τους. Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα lip glosses που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και που θέλουμε να τα δοκιμάζουμε ξανά και ξανά.

Shopping Time: