Αυτοί είναι οι λόγοι που θα σε κάνουν να προσθέσεις την «Αloe Vera» στη skincare routine

Αυτοί είναι οι λόγοι που θα σε κάνουν να προσθέσεις την «Αloe Vera» στη skincare routine

Πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου τουλάχιστον ένα προϊόν με Aloe Vera.

Οι περισσότερες από εμάς μπορεί ήδη να έχουμε κάποιο γλαστράκι με aloe vera στο μπαλκόνι… Εκτός όμως, από την ομορφιά και το πράσινο που χαρίζει στη διακόσμηση του χώρου μας, γνωρίζεις, ότι το φυτό αυτό έχει κάποιες θεραπευτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα; Αν όχι, βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο που θα σε βοηθήσει μάθεις τα πάντα γι’ αυτήν.

Αυτοί οι ενυδατικοί οροί θα δώσουν στην επιδερμίδα το boost που έχει ανάγκη τις ημέρες του καύσωνα

Τι είναι η Aloe Vera;

H Aloe Vera είναι ένα ποώδες φυτό, το οποίο χρησιμοποιείται για την παρασκευή φαρμάκων, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Αποτελείται από μέταλλα, αμινοξέα και βιταμίνες, ενώ έχει αντιοξειδωτική και αντιβακτηριδιακή δράση για τον οργανισμό. Στην αγορά υπάρχουν πολλά καλλυντικά τα οποία έχουν, ως κύριο συστατικό την Aloe Vera.

Ποια είναι τα οφέλη της Aloe Vera και γιατί πρέπει να την ενσωματώσεις στη skincare routine;

Ξηρό δέρμα

Το τζελ που έχει η aloe vera απορροφάτε πολύ εύκολα, ενώ είναι ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες αφού μπορεί να αντικαταστήσει μέχρι και την ενυδατική κρέμα. Είναι καλό να χρησιμοποιείς μία body lotion ή μία ενυδατική κρέμα προσώπου με Aloe Vera μετά το ντους για να σφραγίσεις την υγρασία στο δέρμα σου.

Επιχείλιος Έρπης

Η Aloe Vera μπορεί να εξαφανίσει μία για πάντα τον έρπητα. Πρόσθεσε λίγο από το προϊόν τοπικά (2 φορές την ημέρα) και θα δεις, πως ο έρπητας θα εξαφανιστεί.

Aloe vera cosmetic cream on dark background

Ακμή

Λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης που έχει η μπορεί, να βοηθήσει στη θεραπεία κατά της ακμής. Για να αποκτήσεις μία λεία και απαλή επιδερμίδα χωρίς σπυράκια, τοποθέτησε Aloe Vera τοπικά στην επιδερμίδα και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Ηλιακό Έγκαυμα

Τώρα που η έκθεσή μας στον ήλιο είναι καθημερινή, τα εγκαύματα στο δέρμα είναι συχνό φαινόμενο. Τα συστατικά της Aloe Vera είναι τόσο ισχυρά και αποτελεσματικά που θα καταπραΰνουν την ερεθισμένη επιδερμίδα.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και ανακάλυψε όλα τα προϊόντα με aloe vera και τι προσφέρει το καθένα από αυτά στην επιδερμίδα.

Shopping Time: