Η μαύρη κορδέλα είναι το 90's trend που θα φορέσουμε ξανά και ξανά

Ευαγγελία Αλπίδου

Είναι το hair accessories που ήρθε για να μείνει.

Όταν μιλάω για τις κορδέλες στα μαλλιά, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι η παιδική μου ηλικία. Θυμάμαι τις πολύχρωμες κορδέλες που μου έβαζε η μαμά μου στα μαλλιά για το σχολείο, τις οποίες ταίριαζε πάντα με τα ρούχα που φορούσα. -Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσαν καθόλου, αλλά δεν της χαλούσα χατίρι. Πλέον, η άποψή μου για τις κορδέλες και τις στέκες έχεις αλλάξει. Παρακολουθώντας, τις τάσεις όλα αυτά τα χρόνια, συνηδειτοποίησα, ότι είναι ένα trend το οποίο έχει ξεκινήσει από τα αγαπημένα 90's και 00's και αναβιώνει όλα αυτά τα χρόνια.

Η κορδέλα κάνει ένα δυνατό come back

Patou-S24-007a.jpg

Μέσα από τα runways άνοιξη/καλοκαίρι 2024, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και τις streetstyle εμφανίσεις των It girls, είδαμε την κορδέλα να κάνει ένα δυνατό come back ολοκληρώνοντας τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα. Είναι από τα αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν παντού. Το πρωί στο γραφείο, στο γυμναστήριο, αλλά και σε glam events και parties. Υπάρχουν σε διάφορες υφές και patterns, -εγώ, λατρεύω τις σατέν, γιατί χαρίζουν μία extra λάμψη στα μαλλιά- αλλά σαν την classic μαύρη κορδέλα δεν είναι καμία. Η μαύρη κορδέλα είναι απίστευτα κομψή, διαχρονική και ταιριάζει με όλα τα casual & formal looks.

1694770642370-721193983-375826068_289027317161552_4473259616532960974_n.jpg

@sofiarichiegrainge

Η influencer Sofia Richie, επίλεξε την μαύρη κορδέλα για να στολίσει τα μαλλιά της και να ολοκληρώσει το total black outfit της. Η Sofia, μάζεψε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω με μία sleek αλογοουρά και από πάνω πρόσθεσε την μαύρη σατέν κορδέλα. Το αποτέλεσμα; Να δημιουργήσει μία super chic εμφάνιση, η οποία μπορεί να σταθεί παντού. Το hair accessories που επίλεξε η αγαπημένη influencer έχει ήδη προστεθεί στην fall γκαρνταρόμπα μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μαύρη κορδέλα ήρθε από τα 90's πιο σύγχρονη και ανανεωμένη για να χαρίσει την πιο όμορφη λεπτομέρεια στα χτενίσματά μας.

Αυτά είναι τα beauty highlights που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης