Αυτά είναι τα beauty highlights που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτά είναι τα beauty highlights που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Δες παρακάτω τα πιο φινετσάτα makeups & hairstyles looks, για να απογειώσεις τα fall outfits σου.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μπορεί να έλαβε τέλος, αλλά έρχονται να πάρουν την σκυτάλη τα fashion weeks στις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας! Ως beauty addicts, μέσα από τα runways ενημερωθήκαμε για τα beauty trends που θα επικρατήσουν παντού την άνοιξη/καλοκαίρι του 2024. Τα μοντέλα είχαν απλά, κλασικά αλλά πιο extravagant και λαμπερά beauty looks, τα οποία ολοκλήρωναν τις μοναδικές δημιουργίες των σχεδιαστών.

Ulla-Johnson-bks-S24-116.jpg

Τα περισσότερα από αυτά, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε από αυτή τη σεζόν, δημιουργώντας τα πιο φινετσάτα makeups & hairstyles looks, απογειώνοντας τα fall outfits μας. Πολλά από αυτά τα έχουμε δει σε παλιότερες δεκαετίες, τα οποία έρχονται να ενσωματωθούν στο σήμερα με την πιο σύγχρονη πινελιά. Εμείς δεν χορταίνουμε να τα βλέπουμε και ήδη τα έχουμε υιοθετήσει στην καθημερινότητά μας.
Παρακάτω, ξεχωρίσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας beauty highlights που είδαμε στα runways, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

No makeup look από το show Fletcher

Fletcher-bks-S24-010.jpg

Το no makeup look είναι το μακιγιάζ που κυριαρχεί σε κάθε σεζόν. Απαλές υφές και neutrals αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στο πρόσωπο, δημιουργώντας μία fresh αίσθηση.

Blue Eyeshadows από το show The Blonds

The-Blonds-bks-S24-011.jpg

Οι μπλε eyeshadows θα απογειώσουν το βλέμμα, ενώ θα ξυπνήσουν την disco queen που κρύβεις μέσα σου. Το μπλε είναι το χρώμα που θα δούμε παντού αυτή την εποχή.

Λευκά φρύδια από το show Luar

Luar-bks-S24-015.jpg

Τα bleached φρύδια είναι ένα trend που έχουμε ξανά δει να πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες. Τα λευκά ή πλατινέ ξανθά φρύδια, δίνουν την αίσθηση ότι είναι «αόρατα». Είναι ιδανικό για εκκεντρικές εμφανίσεις.

Μακιγιάζ για εσένα που φοράς γυαλιά οράσεως από το show Luar

1694699740027-427721690-Luar-bks-S24-005.jpg

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ιδανικό για εσένα που φοράς γυαλιά οράσεως. Τόνισε το βλέμμα σου με ένα μολύβι ματιών και δώσε χρώμα στα ζυγωματικά σου.

Κόκκινα μαλλιά από το show Brandon Maxwell

Maxwell-PO-clp-S24-009.jpg

Τα κόκκινα μαλλιά είναι ένα από τα must χρώματα της χρονιάς. Ακόμη και η Emily Ratajkowski απέκτησε μία από τις ζεστές αποχρώσεις του αγαπημένου κόκκινου, στα μαλλιά της.

Χωρίστρα στο πλάι από το show Carolina Herrera

Herrera-bks-S24-038.jpg

Αντί να κάνεις την χωρίστρα σου στη μέση, κάνε μία αλλαγή. Η χωρίστρα στο πλάι θα σου χαρίσει έναν αέρα από το Hollywoood, όπως τα hairstyles των celebrities στο redcarpet.