Επιστροφή στο all time classic! Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει το νέο french manicure

6 french manicure για να υιοθετήσεις κι εσύ τα νύχια της Χριστίνας Μπόμπα.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το κεφάλαιο που λέγεται, νύχια. Είναι ένα κεφάλαιο που αγαπάμε όλες οι γυναίκες. Τα περιποιημένα νύχια με ένα ωραίο βερνίκι, μπορούν να αναδείξουν τα άκρα μας στο λεπτό. Είναι αυτή η διακριτική πινελιά που μπορεί να κάνει την διαφορά. Η χρωματική παλέτα που επικρατεί αυτή τη σεζόν είναι στις αποχρώσεις του καφέ, του latte, του λαδί και φυσικά του burgundy. Είναι σκοτεινά και ζεστά χρώματα που έρχονται να γίνουν ένα με τα μάλλινα πλεκτά του φθινοπώρου. Πέρα από τις τάσεις της κάθε σεζόν, υπάρχει πάντα χώρος για τις all time classic επιλογές. Για παράδειγμα, τα nude και ουδέτερα χρώματα είναι από τις επιλογές στα νύχια που μας συντροφεύουν όλον το χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CyG2k1KqyxY/

Επιστροφή στο all time classic!

Η Χριστίνα Μπόμπα ψηφίζει french manicure φέτος το φθινόπωρο. Το προηγούμενο διάστημα η Χριστίνα, είχε επιλέξει ένα mirror εφέ για το manicure της, αλλά τώρα φαίνεται πώς θέλει να κάνει επιστροφή στα κλασικά σχέδια. Συγκεκριμένα, επίλεξε το κλασικό γαλλικό manicure σε αμυγδαλωτό σχήμα. Αυτό που έκανε την διαφορά στο συγκεκριμένο french manicure είναι αυτό το διακριτικό glazed εφέ που είχε στην nude βάση.

387323576_1436510656911320_3558296369735816814_n.jpg

Το γαλλικό είναι ένα σχέδιο το οποίο κάνει τα νύχια να φαίνονται κομψά και περιποιημένα. Μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση και να φαίνεται σύγχρονο και ανανεωμένο. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα σε οποιοδήποτε σχήμα και μήκος χαρίζοντας μία σοφιστικέ πινελιά σε όλο το look. Οι nail experts κάθε χρόνο μας το παρουσιάζουν πιο σύγχρονο και ανανεωμένο. Μπορείς, δηλαδή, αντί για την κλασική λευκή γραμμή να επιλέξεις παστέλ χρώματα τα οποία θα χαρίσουν extra χρώμα στα moody looks του φθινοπώρου.

https://www.instagram.com/p/CyBTTSNqsxJ/

Αν θέλεις ένα manicure το οποίο θα χαρίσει στα άκρα σου μία quiet luxury τότε το french manicure της Χριστίνας Μπόμπα είναι το ιδανικό για εσένα για αυτήν την εποχή. Στην παρακάτω gallery έχουμε επιλέξει μερικά french manicure για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστ σου. Ρίξε μία ματιά...

Σπυράκια στα φρύδια & στα χείλη! Γιατί εμφανίζονται και τι μπορείς να κάνεις για αυτά;