Spoiler Alert! Η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνει not pregnant και συμπάσχουμε με την κοιλίτσα μετά τη γέννα

Πατούλια Κατερίνα
Spoiler Alert! Η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνει not pregnant και συμπάσχουμε με την κοιλίτσα μετά τη γέννα

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει απαντήσει ξανά και ξανά στις φήμες περί εγκυμοσύνης. Αυτή τη φορά μίλησε και για την κοιλίτσα που της «έμεινε» μετά τη δίδυμη κύηση. Και εμείς λέμε «Χριστίνα είμαστε μαζί σου»!

Αν έχεις γραφτεί κι εσύ στο κανάλι επικοινωνίας της στο Instagram, θα έχεις καταλάβει πως εκεί η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται raw content της πραγματικής ζωής μια μαμάς δύο υπέροχων νηπίων, με τις ιώσεις τους, με την τρέλα των δραστηριοτήτων, με την αγωνία να κοιμηθούν κάποια στιγμή το βράδυ. Κι εκεί η Μπόμπα, μετά το διάλειμμα από τα social media του καλοκαιριού, μοιράζεται και προτάσεις για βιβλία και σειρές και φωτογραφίες της χωρίς ρετούς και φίλτρα.

Η Χριστίνα Μπόμπα διέψευσε την εγκυμοσύνη και εξήγησε την αποχή της από τα social media

Και ήταν μια φωτογραφία από εκείνες που δεν είχε δημοσιεύσει μέχρι σήμερα δημόσια, εκείνη που την έκανε να προχωρήσει στη δημοσίευσή της στο Instagram και να μας δώσει και spoiler:

«Spoiler Alert, not pregnant»

«Spoiler Alert, not pregnant», έγραψε η Μπόμπα για να προλάβει όλους εκείνους που θα έβλεπαν την προφίλ πόζα με το ροζ στενό φόρεμα και θα έσπευαν να της ευχηθούν «Με το καλό»!

Όχι, για μια ακόμα φορά η Χριστίνα εξήγησε πως δεν είναι έγκυος - όπως το έκανε και πριν μερικές εβδομάδες για να εξηγήσει πως δεν έκανε διάλειμμα από τα social γιατί είναι έγκυος ξανά όπως φημολογούνταν και τόνισε:

«Πριν λίγες μέρες ανέβασα ένα post με ένα όμορφο κολλητό ροζ φόρεμα.
Σήμερα scrollάροντας τις φωτό του κινητού μου βρήκα αυτή τη φωτογραφία που δεν ανέβασα ποτέ!

Ίσως γιατι πετάει λίγο η κοιλίτσα μου; Η αλήθεια είναι πως μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν επανήλθε ποτέ (… ούτε και τα κιλά μου).

Αλλά και τι να λέει; Και τα κολλητά μου τα φοράω και πιο όμορφη από ποτέ νιώθω και να μαι!

Κορίτσια μη μασάτε τίποτα! Ας αγαπήσουμε το σώμα μας! Είσαι πιο όμορφη από ποτέ ακριβώς όπως είσαι τώρα», έγραψε η Μπόμπα και εννοείται πως τα σχόλια ήταν όσο ενθαρρυντικά έπρεπε σε μια τέτοια δήλωση!

https://www.instagram.com/p/CyQWhfPqFAv/

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα την ερώτηση αν είμαι έγκυος, που μου κάνετε, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση «υποκινείται» επειδή πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι απλά. Γιατί είχα κουραστεί και γιατί είχα όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση «υποκινείται» από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλο εξωτερικό παράγοντα. Απλά έφαγα κι ήθελα να ξεκουραστώ», είπε στη η Χριστίνα απαντώντας στις φήμες για εγκυμοσύνη λόγω του break της και αν κοιτάξεις τη δική σου και τη δική μου κοιλίτσα μετά από μία, δύο ή τρεις και βάλε εγκυμοσύνες και θυμηθείς πόσες φορές κάποιος σε κοίταξε σαν να είσαι έγκυος ή σε ρώτησε αν είσαι έγκυος εξαιτίας της, μάλλον όλες μαζί έπρεπε να πίνουμε τώρα, μαζί με τη Μπόμπα κοκτέιλ σε κάποιο θέρετρο στις Μπαχάμες, υπερπλούσιες από τα ευρώ που θα είχαμε μαζέψει - όλες μαζί.

Το παράξενο δεν είναι το αν θα παίξει και πάλι στους τίτλους η φράση «με φουσκωμένη κοιλίτσα η Χριστίνα Μπόμπα». Το παράξενο είναι γιατί δεν μας ξενίζουν τίτλοι όπως «πιο αδύνατη από ποτέ μετά την απόκτηση 7 παιδιών η Hilaria Balwin» και «πώς έχασε μέσα σε 20 μέρες τα κιλά της εγκυμοσύνης η Irina Shayk».

Γενικά το τρίπτυχο, κιλά- κοιλιά- εγκυμοσύνη, μπορεί εύκολα να ρίξει την ψυχολογία και τη διάθεση κάθε νέας μαμάς, από άτομα που την ίδια στιγμή που σε ρωτάνε «αν είσαι έγκυος ξανά» εξαιτίας του πρηξίματος, την ίδια στιγμή σηκώνουν πλακάτ για την προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, τον χρόνο επιστροφής στην δουλειά μετά τη γέννα και τη σημασία του να αναγνωρίσουμε την επιλόχειο κατάθλιψη στις νέες μαμάδες. Bullshit, δηλαδή που λένε και οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι.

Χριστίνα ξεκίνα να μαζεύεις ευρώ και πάρε μας μαζί σου, εμάς και τις όχι γραμμεμένες κοιλίτσες μας μετά τις εγκυμοσύνες.

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τη διατροφή της και αυτοσαρκάστηκε για άλλη μια φορά