Disco girl! Η Τάμτα ξαναγυρνά πίσω στα 80's με το πιο απίθανο beauty look

Η ποπ τραγουδίστρια μας ταξίδεψε στην δεκαετία του κιτς, της παγιέτας και του στρας.

Η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια κάνει πάντα «θόρυβο» με τα εκκεντρικά looks που επιλέγει στις εμφανίσεις της. Ξέρει να τραβά όλα τα βλέμματα όπου κι αν βρεθεί. Από πολλούς θεωρείται fashion icon αφού καμία της εμφάνιση δεν περνά απαρατήρητη. Είναι από τις cellebrities οι οποίες δεν φοβούνται να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους και κυρίως με τα μαλλιά τους. Την έχουμε δει με μακριά ξανθά μαλλιά, με μαύρα, με ροζ και με κόκκινα pixie, ένα άκρως punk look.

387136483_18399148462036011_8396819721492393698_n.jpg

@officialtamta

Η Τάμτα είναι το απόλυτο Disco Girl!

Το στιλ της Τάμτα, καθημερινά είναι όλο εκπλήξεις! Αν ακολουθείς τον λογαριασμό της στο Instagram, θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμαι... Αυτή τη φορά, η αγαπημένη τραγουδίστρια μας ταξίδεψε πίσω στα αγαπημένα 80's. Σίγουρα θα έχεις ακούσει για εκείνη την δεκαετία από τους γονείς σου. Πρόκειται για μία εποχή που κυριαρχούσε η υπερβολή. Ήταν η δεκαετία του κιτς, της παγιέτας, του στρας, με τις υπερυψωμένες μπούκλες των γυναικών και τα μακριά μαλλιά των ανδρών. Ήταν όμως και η περίοδος της Disco. Η Τάμτα, λοιπόν, μεταμορφώθηκε σε ένα Disco girl!

https://www.instagram.com/reel/CydErwOMSug/

Η Τάμτα, ανέβασε ένα video στο προφίλ της στο Instagram, έχοντας τα ξανθά μαλλιά της disco μπούκλες. Δεν στάθηκε μόνο στα μαλλιά. Το μακιγιάζ της ποπ τραγουδίστριας είχε τις πιο funky και πολύχρωμες σκιές, όπως ακριβώς επικρατούσαν τη δεκαετία του 80'. Οι μπούκλες χάριζαν έξτρα όγκο στο look της Τάμτα, ενώ είναι η τέλεια επιλογή για festival και parties.

7 κραγιόν που θα σου φτιάξουν τη διάθεση τις moody μέρες του φθινοπώρου

Η Τάμτα φαίνεται πώς υιοθέτησε το disco beauty look, για το καινούργιο της video clip! Ανυπομονούμε να δούμε τα υπόλοιπα μακιγιάζ σε συνδυασμό με τα outfits που θα ακολουθήσουν, εμπνευσμένα από τη δεκαετία του κιτς και της υπερβολής. Παρόλα αυτά, το disco beauty look της Τάμτα είναι απίστευτα hot και ιδανική επιλογή για αυτή την εποχή. Enjoy it!