7 κραγιόν που θα σου φτιάξουν τη διάθεση τις moody μέρες του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου
7 κραγιόν που θα σου φτιάξουν τη διάθεση τις moody μέρες του φθινοπώρου

Τα σκούρα κραγιόν έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, κάνοντας τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και σέξι.

Σήμερα ο καιρός είναι συννεφιασμένος... Αυτό που έχουμε ανάγκη τις moody μέρες του φθινοπώρου είναι κάτι το οποίο θα μας φτιάξει αμέσως τη διάθεση. Και τι μπορεί να είναι αυτό; Τα κραγιόν! Τo κραγιόν είναι το must have προϊόν το οποίο βρίσκεται σε κάθε γυναικεία τσάντα και με μία μόνο κίνηση μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο boring beauty look.

Σκούρες αποχρώσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Τα κραγιόν αυτής της εποχής είναι ζεστές αποχρώσεις που έρχονται να αγκαλιάσουν τον τόνο της επιδερμίδας και να γίνουν ένα με τα χουχουλιάρικα ρούχα της σεζόν. Τα σκούρα κραγιόν έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, κάνοντας τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και σέξι. Το μπορντό και το κόκκινο κολακεύει κάθε παλέτα, είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή, και ταιριάζουν –ασφαλώς- με τα παλτό και τα πουλόβερ του χειμώνα. Ματ, σταθερές επιλογές, αλλά και κρεμώδεις υφές έρχονται να προστεθούν στο δικό σου νεσεσέρ.

Cowgirl haircut! Το νέο κούρεμα που δεν χρειάζεται συχνά συντήρηση στο κομμωτήριο

Luisaviaroma-clp-PO-S24-085.jpg

Μπορεί όλες να λατρεύουμε τις γήινες αποχρώσεις οι οποίες ολοκληρώνουν τέλεια τα natural beauty looks, αλλά αυτή την εποχή κάνουμε χώρο στο boudoir μας για να υποδεχθούμε τα σκούρα κραγιόν. Ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ οι σκούρες αποχρώσεις θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αν βιάζεσαι να πας σε ένα ραντεβού, πιάνεις τα μαλλιά σου μία ψηλή αλογοουρά, προσθέτεις το σκούρο κραγιόν και... Voilà! Είσαι έτοιμη να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Extra tip: Για μεγαλύτερη διάρκεια, χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών, 1-2 τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν σου και δώσε σχήμα στα χείλη σου. Θα δεις ότι ακόμα κι αν φύγει το κραγιόν, το χρώμα από τα χείλη σου θα είναι ακόμα εκεί!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα δεις scrollάροντας προς τα κάτω και να σημειώσεις ποια θέλεις να κάνεις δικά σου. Enjoy…