4 εύκολα χτενίσματα που η βροχή και η υγρασία δεν τα αγγίζει

Ευαγγελία Αλπίδου
4 εύκολα χτενίσματα που η βροχή και η υγρασία δεν τα αγγίζει

 (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Τέτοιες μέρες έχουμε ανάγκη από χτενίσματα τα οποία γίνονται εύκολα και γρήγορα σε χρόνο dt!

Ο συννεφιασμένος καιρός δεν πρέπει να μας πτοεί! Ίσα ίσα εγώ πολλές φορές τον λατρεύω. Μου αρέσει να έρχομαι πρωί-πρωί στο γραφείο και να πίνω τον ζεστό καφέ μου με την ησυχία. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η μέρα μου σήμερα! Όταν ο καιρός είναι τόσο μουντός δεν ξέρεις αν θα βρέξει ή όχι... Γι' αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για τα πάντα! Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με αυτόν τον καιρό είναι η υγρασία. Τα μαλλιά μας φριζάρουν και το χτένισμα που πετύχαμε μετά από καιρό, πήγε στράφι.

It’s a Rainy Day! 3 λόγοι που πρέπει να φοράς αντηλιακό με συννεφιά και βροχή

Παρόλα αυτά, υπάρχουν hairstyles που μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες, τις rainy days. Τέτοιες μέρες έχουμε ανάγκη από χτενίσματα τα οποία γίνονται εύκολα και γρήγορα σε χρόνο dt! Και το κυριότερο; Η υγρασία και η βροχή δεν θα τα αγγίζει. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις και γιατί όχι να υιοθετήσεις σήμερα κιόλας ένα από τα rainy hairstyles;

Cute Hairstyle

333298608_150002381262760_4086383574598370371_n-(2).jpg

@haileybieber

Δημιούργησε μικρά baby braids στις μπροστινές τούφες και πρόσθεσε διακριτικά hair clips για να απογειώσεις την εμφάνισή σου. Η Hailey Bieber επίλεξε μία ρομαντική πινελιά για να ολοκληρώσει το look της.

Slicked-Back Buns

Paris-str-S24-0136.jpg

Το slick bun είναι ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα. Ιδανικό να απογειώσει τα office looks, αλλά και τις night out εμφανίσεις. Για να τις χαρίσεις μία extra πινελιά, πρόσθεσε μία headband και αμέσως το χτένισμά σου θα πάει σε άλλο level. Το χτένισμα αυτό θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days!

Paris-str-S24-0176.jpg

Αν δεν πρόλαβες να λούσεις τα μαλλιά σου εχθές το βράδυ, σου έχω τη λύση! Χρησιμοποίησε μία headband ή το αγαπημένο σου μεταξωτό μαντήλι, πέρασέ το γύρω από τα μαλλιά και αμέσως θα έχεις δημιουργήσει ένα stylish look, σαν πραγματική fashonista.

Wet Look

Paris-str-S24-0088.jpg

Αν υπάρχει ένα χτένισμα το οποίο είναι ιδανικό για τις βροχερές μέρες, αυτό είναι το wet look. Το wet look ταιριάζει το ίδιο τέλεια σε όλα τα μήκη και μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε περίσταση. Αυτή η glossy και wet υφή θα ταιριάξει τέλεια με τον moody καιρό.