Rainy day! 3 beauty tips για να παραμείνει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο

Ευαγγελία Αλπίδου
Rainy day! 3 beauty tips για να παραμείνει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Αυτά τα beauty tips θα κάνουν το μακιγιάζ σου να παραμείνει αναλλοίωτο... ακόμα κι αν γίνεις εσύ μούσκεμα! 

Σήμερα είναι μία αρκετά φθινοπωρινή ημέρα, ο καιρός είναι μουντός και βροχερός. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένη! Η υγρασία και η βροχή φριζάρουν τα μαλλιά, ενώ το μακιγιάζ αρχίζει και τρέχει, δημιουργώντας ένα beauty look σαν να βγήκε από ταινία τρόμου. -Εντάξει, ίσως να τα παραλέω λίγο! Όταν ο καιρός είναι βροχερός, μπορείς να υιοθετήσεις χτενίσματα τα οποία θα σε κάνουν να φαίνεσαι κομψή... ακόμα κι αν γίνεις εσύ μούσκεμα! Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για τα χτενίσματα στις rainy days. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για το μακιγιάζ και πώς θα παραμείνει αναλλοίωτο στη βροχή.

4 εύκολα χτενίσματα που η βροχή και η υγρασία δεν τα αγγίζει

Street Style : Day Nine - Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2022

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Κι όμως! Υπάρχουν μερικά beauty tips τα οποία θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα τις βροχερές μέρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις σημειώσεις, για να διατηρηθεί το μακιγιάζ σου αψεγάδιαστο σήμερα στη βροχή. Είσαι έτοιμη;

1. Primer

Το primer είναι ένα από τα προϊόντα που χρειάζεσαι καθημερινά στο μακιγιάζ. Τοποθετείτε, μετά την ενυδατική κρέμα και πριν από το foundation ή την BB cream. Είναι το προϊόν το οποίο θα διατηρήσει περισσότερο το μακιγιάζ και θα το βοηθήσει να παραμείνει άθικτο! Επιπλέον, έχει την δυνατότητα να κάνει τους πόρους του δέρματος αόρατους.

2. Αδιάβροχη Mascara

Σίγουρα θα έχεις σκεφτεί την αδιάβροχη mascara. Η αδιάβροχη mascara δεν είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι άκρως απαραίτητη τις βροχερές μέρες. Έτσι, το βλέμμα σου θα παραμένει αναλλοίωτο από το πρωί έως το βράδυ.

3. Setting Spray

Τέλος, αφού ολοκληρώσεις τα παραπάνω steps, τοποθέτησε το setting spray για να κλειδώσεις το μακιγιάζ σου. Με το setting spray το μακιγιάζ σου δεν έχει να φοβηθεί καμία βροχή!

Προσοχή! Επειδή ο καιρός είναι μουντός και βροχερός δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φοράς αντηλιακή προσώπου. Μην ξεχνάς, ότι ο ήλιος είναι πάντα στη θέση του! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις μία BB cream με SPF και θα έχεις κάλυψη και προστασία μαζί.