Eye patches! Το μυστικό των beauty editors κόντρα στο πρήξιμο και στους μαύρους κύκλους

Ευαγγελία Αλπίδου
Eye patches! Το μυστικό των beauty editors κόντρα στο πρήξιμο και στους μαύρους κύκλους

Οι μάσκες ματιών διαθέτουν όλα τα θρεπτικά και καταπραϋντικά συστατικά, τα οποία θα ανανεώσουν το αφυδατωμένο και πρησμένο δέρμα της περιοχής.

Κατά καιρούς, οι απαιτήσεις της δουλειάς, το άγχος και το στρες με κάνουν να νιώθω καταβεβλημένη... Λίγο να ξενυχτήσω ή να μην μπορέσω να κοιμηθώ καλά το βράδυ, η κούραση εμφανίζεται κάτω από την περιοχή των ματιών. Το βλέμμα μου φαίνεται κουρασμένο και θαμπό. Αυτό που αναζητάει εκείνη την στιγμή η επιδερμίδα είναι ένα προϊόν με ενυδατικά και επανορθωτικά συστατικά, το οποίο θα φωτίσει το θαμπό βλέμμα.

Colourful eyes! 5 makeup looks για κάθε ηλικία για να δώσεις χρώμα στο βλέμμα σου

Τα eye patches είναι το μυστικό των beauty editors και των makeup artists, τα οποία χαρίζουν φρεσκάδα κάτω από την περιοχή των ματιών. Οι μάσκες ματιών, για εσένα που ίσως να μην γνωρίζεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για να τοποθετούνται κάτω από τα μάτια. Διαθέτουν όλα τα θρεπτικά και καταπραϋντικά συστατικά, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν συνδυαστικά με τα υπόλοιπα skincare προϊόντα και να ανανεώσουν το αφυδατωμένο και πρησμένο δέρμα της περιοχής.

10-15 λεπτά είναι αρκετά για ένα ξεκούραστο βλέμμα

pexels-ron-lach-8154370.jpg

Τα eye patches είναι ένα beauty προϊόν το οποίο πρέπει να έχεις πάντα μαζί στις διακοπές σου. Μετά τα ξενύχτια και την κούραση, η μάσκα ματιών είναι το boost που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου! Αφού αφήσεις τα eye patches για 10-15 λεπτά κάτω από τα μάτια, πρόσθεσε την κρέμα ή τον ορό ματιών και κάνε με τα δάχτυλά σου ελαφρύ μασάζ. Το μασάζ θα βοηθήσει να απορροφηθούν πιο γρήγορα τα skincare προϊόντα, θα χαρίσει ανακούφιση, ενώ θα βοηθήσει στη σωστή κυκλοφορία του αίματος, αποβάλλοντας το πρήξιμο στην περιοχή. Επιπλέον, τα eye patches έχουν την δυνατότητα να λειαίνουν τις λεπτές γραμμές, χαρίζοντας αμέσως ένα ξεκούραστο βλέμμα.

Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία του μακιγιάζ, τοποθέτησε τα eye patches κάτω από τα μάτια και θα δεις ότι το μακιγιάζ σου θα δείχνει πιο φωτεινό από κάθε άλλη φορά. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά eye patches που εμείς λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...