Beauty Alert! 7 κρέμες ματιών που κοστίζουν λιγότερο από από 20€

Ευαγγελία Αλπίδου
Beauty Alert! 7 κρέμες ματιών που κοστίζουν λιγότερο από από 20€
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Οι παρακάτω κρέμες ματιών θα σε βοηθήσουν να πεις αντίο στο κουρασμένο βλέμμα. 

Ως γνωστόν, η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι από τα σημεία του προσώπου που γερνούν πιο γρήγορα. Κι αυτό γιατί όλες οι εκφράσεις μας αποτυπώνονται σε εκείνο ακριβώς το σημείο.

Όπως κάθε πρωί έχουμε ανάγκη από τον αγαπημένο μας καφέ, ο οποίος θα μας ξυπνήσει για να αδράξουμε την ημέρα, έτσι και τα μάτια μας έχει ανάγκη από ένα boostάρισμα το οποίο θα ανασηκώσει το κουρασμένο βλέμμα. Η επιδερμίδα σε εκείνο το σημείο είναι αρκετά λεπτή και ευαίσθητη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οποιοδήποτε κούραση να φαίνεται. Έτσι, λίγο να ξενυχτήσουμε το προηγούμενο βράδυ, την άλλη μέρα το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνισή τους.

Χάρισε στο βλέμμα σου ένα boost

Gabriela-Hearst-clp-S24-004.jpg

Εκτός από τους μαύρους κύκλους, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι από τα αμέσως επόμενα σημάδια που κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή των ματιών. Η περιοχή σε εκείνο το σημείο θέλει εντατική ενυδάτωση. Οι ενυδατικές κρέμες του προσώπου δεν είναι αρκετές για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Γι' αυτό υπάρχουν οι κρέμες ματιών, οι οποίες περιέχουν όλα τα συστατικά που θα μειώσουν τις σακούλες, το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές. Επιπλέον, η σύνθεσή τους βοηθάει να παραμένει το makeup σταθερό και να μην αλλοιώνεται.

Εφάρμοσε την κρέμα ματιών σε όλη την περιοχή γύρω από τα μάτια πρωί και βράδυ και με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις κάνε ελαφρύ μασάζ. Το μασάζ θα βοηθήσει στην κυκλοφορία του αίματος, στη μείωση του πρηξίματος και στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων. Εφόσον, εφαρμόσεις την κρέμα ματιών μπορείς στη συνέχεια να τοποθετήσεις το concealer και να προχωρήσεις στο μακιγιάζ.

pexels-cottonbro-studio-6635929-(3).jpg

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει τις καλύτερες κρέμες ματιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κοστίζουν λιγότερο από από 20€ και θα κάνουν καλό τόσο στο κουρασμένο βλέμμα σου όσο και στην τσέπη σου. Δοκίμασέ τες και θα με θυμηθείς...