4 beauty tips που θα χαρίσουν μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου
4 beauty tips που θα χαρίσουν μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ

Πόσες φορές έχεις φύγει από το σπίτι βαμμένη και μετά από λίγη ώρα το μακιγιάζ είναι ανύπαρκτο; Δες παρακάτω, πώς θα πετύχεις αψεγάδιαστο μακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ!

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να φύγεις από το σπίτι βαμμένη, περιποιημένη και μετά από λίγη ώρα το μακιγιάζ σου να είναι ανύπαρκτο; Είμαι σίγουρη πως έχει συμβεί σε όλες. Τι είναι αυτό που κάνουμε λάθος;

Η ημέρα μου ξεκινάει στις 8:00 το πρωί και τελειώνει στις 21:00 το βράδυ, πολλές φορές μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο. Γραφείο, events, συναντήσεις, γυμναστήριο, φίλοι, όλα στο πρόγραμμα. Όπως καταλαβαίνεις το μακιγιάζ μου με συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ! Γι' αυτό δίνω αρκετή σημασία στην επιδερμίδα μου τόσο στα skincare προϊόντα που χρησιμοποιώ όσο και στα καλλυντικά. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά beauty tips τα οποία με βοηθούν να διατηρήσω αυτή τη φρέσκια όψη στην επιδερμίδα μου, μέχρι την ώρα που θα γυρίσω στο σπίτι.

Herrera-bks-S24-038.jpg

Ήρθε η ώρα μάθεις τα τέσσερα βήματα ομορφιάς τα οποία ακολουθώ καθημερινά πιστά στο μακιγιάζ. Τα παρακάτω beauty tips χαρίζουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και κάνουν το μακιγιάζ να έχει μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στην ημέρα. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Καθάρισε πρώτα την επιδερμίδα σου

Nivea-Derma-Skin-Clear-Anti-Blemish-Wash-Gel.png

NIVEA DERMA SKIN CLEAR ANTI-BLEMISH WASH GEL

Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να καθαρίσω την επιδερμίδα μου. Τα καθαριστικά προϊόντα απομακρύνουν τους ρύπους, τη λιπαρότητα και τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ. Η βάση είναι το «κλειδί» για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε primer

Maybelline-Baby-Skin-Primer-Pore-Minimizer.png

MAYBELLINE, BABY SKIN PRIMER PORE MINIMIZER

Κι όμως το primer είναι ένα απίστευτα θαυματουργό προϊόν για το μακιγιάζ. Βοηθά στη μείωση των πόρων, ενυδατώνει το δέρμα, δημιουργεί μία λεία και ομοιόμορφη βάση, ενώ χαρίζει διάρκεια στο μακιγιάζ. Εφάρμοσε λίγο από το προϊόν σε καθαρή επιδερμίδα πριν το μακιγιάζ.

Χρησιμοποίησε αδιάβροχα προϊόντα

YSL-Beauty-Mascara-Volume-Effet-Faux-Cils-Waterproof.png

YVES SAINT LAURENT, MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS WATERPROOF

Ποιός σου είπε ότι τα waterproof καλλυντικά είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες; Τα αδιάβροχα καλλυντικά είναι τέλεια για λιπαρές επιδερμίδες ή σε περίπτωση που ιδρώνεις εύκολα. Δεν χρειάζονται συνεχώς ρετούς και παραμένουν αναλλοίωτα για ώρες.

Ένα setting spray πρέπει να υπάρχει πάντα μέσα στην τσάντα

Benefit-The-Porefessional-Setting-Spray.png

BENEFIT, THE POREFESSIONAL SETTING SPRAY

Αν είσαι από το πρωί έως το βράδυ σε back to back ραντεβού, το σπρέι σταθεροποίησης είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου. Με ένα μόνο ψέκασμα χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και σταθεροποιεί το μακιγιάζ. Με το setting spray θα έχεις άψογο μακιγιάζ για ώρες.

Ακολουθήσε τα παραπάνω βήματα και το μακιγιάζ σου θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες. Θα με θυμηθείς...