Έχεις πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους; 8 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα

Ευαγγελία Αλπίδου
Έχεις πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους; 8 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα
Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

Δες παρακάτω, μερικές από τις καλύτερες κρέμες ματιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ήρθε η ώρα να πεις goodbye στους μαύρους κύκλους!

Όσο νέες κι αν είμαστε με «αψεγάδιαστη» επιδερμίδα, τα κουρασμένα μάτια μπορούν να προσθέσουν στην εμφάνισή μας έως και 10 χρόνια. Μη γελάς, δυστυχώς είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας.. Ξυπνάμε την επόμενη ημέρα και το πρώτο πράγμα που αντικρίζουμε στον καθρέφτη είναι οι μαύρες κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Για αρχή, αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι γιατί συμβαίνει αυτό σε εκείνο το σημείο του προσώπου. Η αλήθεια είναι πώς υπάρχουν πολύ παράγοντες που επηρεάζουν την περιοχή των ματιών. Βλέπεις, το δέρμα σε εκείνο το σημείο είναι πάρα πολύ λεπτό και συγχρόνως πάρα πολύ ευαίσθητο. Γι’ αυτό η κούραση και τα σημάδια γήρανσης είναι από τα πράγματα που δεν κρύβονται.! Το αλκοόλ, το άγχος, το στρες, η έλλειψη ύπνου και η διατροφή είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που ευθύνονται για τους μαύρος κύκλους. Λίγο να μην μπορέσουμε να κοιμηθούμε το βράδυ και την επόμενη ημέρα οι μαύροι κύκλοι είναι σαν να έχουν κάνει «έφοδο» στο πρόσωπό μας.

Πες goodbye στα κουρασμένα μάτια!

7 budget friendly κρέμες ματιών που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

pexels-cottonbro-studio-4153624.jpg

Επιπλέον, είναι σημαντικό να καταναλώνουμε αρκετό νερό μέσα στην ημέρα, γιατί κατά τη διάρκεια του ύπνου γίνεται κατακράτηση κάτω από την περιοχή των ματιών με αποτέλεσμα να ξυπνάμε με πρησμένα μάτια. Οι κρέμες ματιών διαθέτουν όλα τα θρεπτικά συστατικά, τα οποία δρουν ενάντια στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επιπλέουν, είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά τα οποία μειώνουν τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα, ενώ ενυδατώνουν σε βάθος την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Μύθος Vs Αλήθεια! Φαίνονται περισσότερο οι μαύροι κύκλοι με το concealer;

Οι ειδικοί προτείνουν από την ηλικία των 25 και έπειτα, να έχουμε μία κρέμα ματιών στο νεσεσέρ μας. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της skincare routine. Η ελαφριά υφή τους έχει τη δυνατότητα να αφήνει το δέρμα λείο και απαλό ιδανικό να κρατήσει το επόμενο step, το μακιγιάζ.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες κρέμες ματιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εμείς, στο beauty department, λατρεύουμε να τις δοκιμάζουμε ξανά και ξανά. Οι αγαπημένες μας είναι αυτές που έχουν τη μεταλλική μπίλια, γιατί χαρίζουν μία αίσθηση δροσιάς κάθε φορά που κάνουμε ελαφρύ μασάζ γύρω από τα μάτια. Ρίξε μία ματιά…