7 budget friendly κρέμες ματιών που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
7 budget friendly κρέμες ματιών που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Έχεις άγχος, στρες ή δεν κοιμήθηκες καλά το βράδυ; Αυτές οι κρέμες ματιών θα σε βοηθήσουν, να πεις goodbye στους μαύρους κύκλους.

Θυμάμαι παλιά τη μαμά μου να λέει ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί, αν δε βάλει την αγαπημένη της κρέμα ματιών. Πλέον μπορώ να καταλάβω γιατί… Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου, γι’ αυτό θέλει αρκετή φροντίδα και προσοχή.

pexels-antoni-shkraba-5205698.jpg

Bye Bye μαύροι κύκλοι

Με το παραμικρό ίχνος κούρασης, οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα κάνουν την εμφάνισή τους. Το κλειδί λοιπόν, για να αποτρέψουμε την εμφάνισή τους είναι η συστηματική περιποίησή της περιοχής, κάτω από τα μάτια. Οι κρέμες ματιών έχουν ακριβώς αυτό τον ρόλο! Βρίσκονται πάντα μέσα στο νεσεσέρ μας και μας βοηθούν να πούμε ΑΝΤΙΟ στα σημάδια κούρασης και στις λεπτές γραμμές. Οπότε, ακόμη κι αν βρισκόμαστε στις bad days μας ή διανύουμε μία περίοδο άγχους και στρες οι κρέμες ματιών θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας.

pexels-cup-of-couple-8015888.jpg

Στην αγορά υπάρχουν πολλές κρέμες ματιών άλλες πιο ακριβές και άλλες πιο οικονομικές. Σημασία όμως έχεις, να βρεις μία κρέμα ματιών που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Υπάρχουν κρέμες με Βιταμίνη C που προσφέρουν ένα φωτεινό και νεανικό βλέμμα, άλλες που αποτρέπουν τα σημάδια κούρασης και άλλες τα σημάδια γήρανσης.

Έχεις πρησμένα μάτια; Οι κομπρέσες τσαγιού είναι το κλειδί για ξεκούραστο βλέμμα

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές κρέμες ματιών που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου, όχι μόνο για τα οφέλη που προσφέρουν στην επιδερμίδα σου, αλλά και για τα οφέλη που προσφέρουν στην τσέπη σου.

7 budger friendly κρέμες ματιών

Άννα Βίσση: Ο master hair stylist Πάνος Παπανδριανός μας μίλησε αποκλειστικά για το νέο της κούρεμα