Μύθος Vs Αλήθεια! Φαίνονται περισσότερο οι μαύροι κύκλοι με το concealer;

Ευαγγελία Αλπίδου
Μύθος Vs Αλήθεια! Φαίνονται περισσότερο οι μαύροι κύκλοι με το concealer;
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

8 concealers για να πεις αντίο στους μαύρους κύκλους και στις σκιές κάτω από τα μάτια.

Λίγο να ξενυχτήσουμε το προηγούμενο βράδυ, τσουπ... οι μαύροι κύκλοι εμφανίζονται στο πρόσωπό μας. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που συμβάλουν σε αυτό, όπως το άγχος, το στρες, η οθόνη του υπολογιστή, η κληρονομικότητα και η διατροφή. Αυτό γίνεται, γιατί η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη και το δέρμα είναι αρκετά λεπτό σε σχέση με άλλα σημεία του προσώπου. Παρόλα αυτά, με τα κατάλληλα skincare προϊόντα και το σωστό μακιγιάζ μπορούμε να τους εξαφανίσουμε!

Αντίο μαύροι κύκλοι!

Tips και προϊόντα για να αντιμετωπίσεις τους διεσταλμένους πόρους

Το concealer είναι ένα από τα καλλυντικά που λειτουργεί σαν μαγικό ραβδί και εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους. Βέβαια, πολλές γυναίκες θεωρούν ότι το concealer αντί να μειώνει την ορατότητα των μαύρων κύκλων, τους τονίζει περισσότερο. Είναι μύθος η αλήθεια; Η αλήθεια είναι ότι μόνο του το concealer δεν μπορεί να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους. Χρειάζεται ένας συνδυασμός προϊόντων!

Ulla-Johnson-clp-S24-018.jpg

Χρησιμοποίησε το κατάλληλο χρώμα διορθωτή

Για παράδειγμα η κρέμα ματιών είναι το Α και το Ω για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και ανακούφιση γύρω από την περιοχή των ματιών, ενώ χαρίζει λάμψη στο βλέμμα. Όχι δεν τοποθετείς το concealer μετά! Πριν εφαρμόσεις το concealer, σειρά έχει ένα brightening colour corrector, το οποίο θα σβήσει τους μοβ και μπλε τόνους που έχουν οι μαύροι κύκλοι. Το πράσινο διορθωτικό εξουδετερώνει τις κοκκινίλες, ενώ το ροδακινί ή κόκκινο διορθωτικό εξουδετερώνει τις μπλε, μοβ και καφέ αποχρώσεις. Οπότε εσύ χρειάζεσαι μία θερμή απόχρωση.

Αντίο πανάδες! 3 βήματα που θα σου εξασφαλίσουν μία ομοιόμορφη επιδερμίδα

Εφόσον, έχεις ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα μπορείς να προσθέσεις το concealer ή το foundation και μετά το concealer αναλόγως το μακιγιάζ που θέλεις να κάνεις. Οι μαύροι κύκλοι θα έχουν μειωθεί αισθητά! Νομίζω πως πήρες την απάντηση που ήθελες... Μην φεύγεις! Δεν θα σε άφηνα έτσι. Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά από τα best sellers, concealers, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εγώ τα επιλέγω ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...

Shopping Time: