Σοφία Καρβέλα: Έκανε το χτένισμα που ταιριάζει τέλεια με τα office looks

Το sleek bun, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα των τελευταίων χρόνων. Προέρχεται από το balletcore trend, γιατί θυμίζει το hairstyle που έχουν οι μπαλαρίνες.

Η Σοφία Καρβέλα, είναι μία γυναίκα που κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με το χαρακτηριστικό στυλ της. Ο μαξιμαλισμός είναι η αισθητική που αποπνέει μέσα από τα look της. Oversized πουλόβερ, εμπριμέ πουκάμισα και μάξι παντελόνια την έχουν βάλει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Και ενώ θα περιμέναμε το ίδιο να ισχύει και για τα beauty looks, η Σοφία Καρβέλα είναι πιστή στην clean girl αισθητική. Δεν θα την δεις, δηλαδή, ποτέ με τολμηρά smokey eye looks -εκτός από ειδικές περιστάσεις- ή έντονα lip glosses. Αντιθέτως, στις καθημερινές εμφανίσεις της επιλέγει natural αποχρώσεις που αναδεικνύουν φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ο sleek κότσος!

Μπορεί να μένει στην Αμερική, αλλά έχει μεγάλο κοινό σε Έλληνες followers που λατρεύουν να την ακολουθούν για το προσωπικό της στιλ μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Μέσα από τα ποστ που ανεβάζει στο προφίλ της, βρήκαμε το χτένισμα που αγαπάει, η Σοφία, να κάνει ξανά και ξανά. Ποιο είναι αυτό; Ο sleek κότσος!

https://www.instagram.com/p/C2OahBOrBy1/

Το sleek bun, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα των τελευταίων χρόνων. Προέρχεται από το balletcore trend, γιατί θυμίζει το hairstyle που έχουν οι μπαλαρίνες. Είναι κομψό και super σέξι. Δεν είναι τυχαίο που η αγαπημένη Σοφία Καρβέλα, το επιλέγει με όλα τα look της. Είναι το χτένισμα που είχε γίνει viral την προηγούμενη χρονιά από την influencer Sofia Richie, ενώ το είδαμε να κυριαρχεί στα περισσότερα catwalks στις Εβδομάδες Μόδας.

396767196_660605179507486_6066893022472007699_n.jpg

@thesofiakarvela

Είναι απίστευτα δημοφιλή γιατί μπορεί να γίνει μέσα σε 2 λεπτά. Αυτό κα μόνο το κάνει ιδανικό για το πρωί στο γραφείο. Εκτός το ότι αναδεικνύει τέλεια τα office looks μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι τις night out εξόδους σου. Για να πετύχεις ένα glossy εφέ, τοποθέτησε πάνω στην κορυφή του κεφαλιού ένα spay για styling ή ένα λάδι μαλλιών. Τέλος, «κλείδωσε» το χτένισμα με λίγη λακ και... είσαι έτοιμη!

Τα παρακάτω TiKTok videos θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις ακριβώς ένα-ένα τα steps για το τέλειο sleek bun.

TikTok videos: