XL πλεξούδα, sleek κότσος & στέκα έρχονται να απογειώσουν τα office looks

Ευαγγελία Αλπίδου
XL πλεξούδα, sleek κότσος & στέκα έρχονται να απογειώσουν τα office looks
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Τα χτενίσματα που θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια έρχονται πιο σύγχρονα και ανανεωμένα, δημιουργώντας τα πιο stylish beauty looks.

Το πρωϊνό ξύπνημα όταν συνδυάζεται με τη δουλειά στο γραφείο είναι πάντα δύσκολο. Μέχρι να πιείς τον καφέ σου, να βρεις τι θα φορέσεις, να βαφτείς και να φτιάξεις τα μαλλιά σου, η ώρα πέρασε... Αυτό που έχεις ανάγκη το πρωί, είναι εύκολα και γρήγορα tips που θα σε κάνουν να ετοιμαστείς σε χρόνο dt! Επίλεξε ένα natural beauty look, τονίζοντας ελαφρώς το βλέμμα με ένα αποδομημένο μπεζ smokey eye, πρόσθεσε το αγαπημένο σου διάφανο lip gloss και είσαι έτοιμη! Τι γίνεται με τα ατίθασα μαλλιά που θυμίζουν Ζουλού;

Το πρωί είναι καλύτερα να αφήσεις στην άκρη το σεσουάρ και την ισιωτική, η καθημερινή χρήση καταστρέφει την τρίχα και θαμπώνει τα μαλλιά. Επίλεξε ένα εύκολο χτένισμα το οποίο θα σου εξοικονομήσει χρόνο και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Είναι σημαντικό τις ώρες που θα είσαι στο γραφείο να νιώθεις άνετη και στιλάτη τόσο με τα ρούχα όσο και με τα μαλλιά σου. Ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς, ένα χτένισμα μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται περιποιημένα.

4 skincare προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου τον χειμώνα

Paris-str-S24-0176-(1).jpg

XL πλεξούδες, περίτεχνοι κότσοι και ponytails έρχονται να απογειώσουν τα beauty looks και να χαρίσουν ένα level up στην κάθε εμφάνιση. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τις πιο φρέσκιες προτάσεις που έχουμε ετοιμάσει για εσένα. Μετά από αυτό το άρθρο, το πρωινό ξύπνημα θα γίνει η πιο ευχάριστη ώρα της ημέρας.

XL πλεξούδα

Paris-str-S24-0129-(1).jpg

Οι πλεξούδες είναι από τα χτενίσματα που θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια στο σχολείο. Μόνο που τώρα έρχονται πιο σύγχρονες και ανανεωμένες, ιδανικές να απογειώσουν οποιοδήποτε look. Για να κάνεις την XL πλεξούδα σου σταθερή, θα χρειαστείς δύο λαστιχάκια. Με το ένα αφού φέρεις πρώτα όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, θα πιάσεις πρώτα μία σφιχτή αλογοουρά και με το άλλο θα δέσεις την πλεξούδα, που θα έχεις δημιουργήσεις. Για να πετύχεις ένα glossy εφέ, πρόσθεσε λαδάκι πάνω στην επιφάνεια των μαλλιών και κλείδωσε το αποτέλεσμα με λίγη λακ. Έτοιμη!

Headband

Paris-str-S24-0379.jpg

Μια γρήγορη λύση είναι τα αξεσουάρ. Τα hair clips και οι στέκες μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο βαρετό χτένισμα. Για να δημιουργήσεις ένα stylish hairstyle, πιάσε όλα τα μαλλιά μία αλογοουρά και αντί για το κλασικό λαστιχάκι, δέσε την ponytail με μία κορδέλα. Προσοχή! Για να είναι σταθερό το αποτέλεσμα, δέσε τα μαλλιά σου πρώτα με το λαστιχάκι και στόλισε την κορδέλα από πάνω, δίνοντας την αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι στερεωμένα μόνο με την κορδέλα. Τέλος, τοποθέτησε την fashion στέκα σου και... Voilà!

Sleek κότσος

Luisaviaroma-clp-PO-S24-085.jpg

Ο sleek κότσος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, ως το χτένισμα της χρονιάς. Και θα συμφωνήσουμε! Είναι κομψό και super σέξι. Είναι ένα χτένισμα που έγινε viral από την influencer Sofia Richie, αλλά τον προηγούμενο κυριάρχησε και στα περισσότερα catwalks στις Εβδομάδες Μόδας. Είναι δημοφιλή γιατί μπορεί να γίνει μέσα σε 2 λεπτά, ακόμα κι αν βγήκες μόλις από το μπάνιο.