Aqua blue: Πώς θα ενσωματώσεις στo μακιγιάζ σου ένα από τα must χρώματα της χρονιάς

Ευαγγελία Αλπίδου
Aqua blue: Πώς θα ενσωματώσεις στo μακιγιάζ σου ένα από τα must χρώματα της χρονιάς

Το μπλε συνδέεται με τη σταθερότητα. Είναι ένα χρώμα που προσφέρει τόσο στο μυαλό όσο και στο βλέμμα απίστευτη ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση.

Μπορεί η Pantone μετά από αρκετή έρευνα να ανακοίνωσε, το Peach Fuzz, ως το απόλυτο χρώμα του 2024, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε κι άλλες ζωντανές αποχρώσεις να αποκτούν τη δική τους δυναμική τόσο στο χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς.

Το aqua blue είναι το χρώμα που θα δούμε παντού αυτή τη χρονιά. Είναι η απόχρωση που θυμίζει το μπλε της θάλασσας. Όπως καταλαβαίνεις, μας έχει πιάσει μία νοσταλγία για το καλοκαίρι. Το aqua blue είναι ένα απαλό μπλε που το είχαμε δει να κυριαρχεί την προηγούμενη χρονιά μέσα από τις street style εμφανίσεις των it girls. Μοναδικά iconic outfits και εντυπωσιακά beauty looks είχαν ως πρωταγωνιστή το aqua blue. Μπορεί αυτή η ανοιχτή μπλε απόχρωση να παραπέμπει στο ελληνικό καλοκαίρι, παρόλα αυτά, μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

8 nude κραγιόν για να πετύχεις τα juicy χείλη της Jennifer Lopez

Rahul-Mishra-HC-bks-S23-024.jpg

Τι συμβολίζει το aqua blue;

Το μπλε συνδέεται με τη σταθερότητα. Είναι ένα χρώμα που προσφέρει τόσο στο μυαλό όσο και στο βλέμμα απίστευτη ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Σκιές, βερνίκια, lip glosses και mascara θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μοναδικά beauty looks με την απαλή, γαλήνια απόχρωση να κλέβει τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/ChtFOajpbrV/

Οι διασημότητες έχουν αγαπήσει το aqua blue και το έχουν υιοθετήσει ήδη στις εμφανίσεις τους. Η Kendal Jenner και η Hailey Bieber επέλεξαν την μπλε απόχρωση και δημιούργησαν smokey eye looks, ενώ η Jendaya αποφάσισε να δοκιμάσει το must χρώμα στο manicure της. Είναι μικρές πινελιές οι οποίες έδωσαν χρώμα και αρμονία στις εμφανίσεις τους.

Αυτή η δυναμική επιστροφή στα 90's και 00's μας φτιάχνει τη διάθεση. Γι' αυτό δεν θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτεινές σκιές, αλλά και άλλα προϊόντα για να τα πετύχεις από τώρα μοναδικά ποπ beauty looks.

Shopping time: