Ποιος σου είπε ότι το στρας είναι μόνο τις γιορτές; Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τα τέλεια glitter nails

Ευαγγελία Αλπίδου

Ο πιο εύκολος τρόπος για να χαρίσεις στην εμφάνισή σου μία έξτρα λάμψη, είναι τα glittery nails.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνδυάσει τα στρας, τα glitters και γενικά οτιδήποτε λαμπερό, με τις festive μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει! Ειδικά στον κόσμο της ομορφιάς επιτρέπονται τα πάντα! Βέβαια, το σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία. Δηλαδή, αν θες να δημιουργήσεις το καλοκαίρι ένα smokey eye look με στρας καλύτερα να επιλέξεις γήινες ή παστέλ αποχρώσεις για να φαίνεται ένα natural αποτέλεσμα που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Σοφία Καρβέλα: Έκανε το χτένισμα που ταιριάζει τέλεια με τα office looks

https://www.instagram.com/p/C1Fu9xdoY1J/

Glittery nails!

Το ίδιο ισχύει και στο manicure! Ο πιο εύκολος τρόπος για να χαρίσεις στην εμφάνισή σου μία έξτρα λάμψη, είναι τα glittery nails. Η Σίσσυ Χρηστίδου, επέλεξε ένα manicure με glitter και μας έκανε όλες να κλείσουμε αμέσως ραντεβού στην μανικιουρίστ μας. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε μία ανοιχτή απόχρωση στη βάση του νυχιού και από πάνω πρόσθεσε μία διακριτική λάμψη που έκανε τη διαφορά. Το μήκος του manicure της είναι μακριά σε οβάλ σχήμα -μία από τις αγαπημένες της επιλογές- τα οποία κάνουν τα δάχτυλα της να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά και μακριά.

419473445_7422080807843130_2363710500268189353_n.jpg

Ωστόσο, εσύ μπορείς να επιλέξεις την δική σου αγαπημένη απόχρωση και από πάνω να προσθέσεις ένα top coat με στρας για να χαρίσεις αυτό το λαμπερό και διακριτικό φινίρισμα στα άκρα σου. Η αλήθεια είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου μας έχει συνηθίσει στα πιο όμορφα και ευφάνταστα nail arts, τα οποία μας χαρίζουν κάθε φορά inspo για το δικό μας manicure.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα πιο εντυπωσιακά manicure που έχει επιλέξει η Σίσσυ Χρηστίδου στο manicure της. Ρίξε μία ματιά...

Photo by @sissychristidou