Μωβ smokey eyes και φούξια χείλη κυριάρχησαν στο show του Giorgio Armani Privé

Ευαγγελία Αλπίδου
Μωβ smokey eyes και φούξια χείλη κυριάρχησαν στο show του Giorgio Armani Privé

Το μωβ είναι το χρώμα που συμβολίζει το μυστήριο και την δημιουργικότητα, ενώ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κυριαρχία.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής που διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην πιο ερωτική πόλη της Ευρώπης, το Παρίσι. Fashion designers, influencers, μοντέλα και celebrities έχουν ταξιδέψει μέχρι την Πόλη του Φωτός για να δουν από κοντά τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν μέσα στη χρονιά.

Η Jennifer Lopez είναι μία άλλη! Έκοψε τα μαλλιά κοντό καρέ με πινελιές από τα 60s

Εμείς στο beauty department του Queen, λατρεύουμε τα fashion weeks. Για να καταλάβεις, τις ημέρες αυτές ερχόμαστε από νωρίς στο γραφείο και μαζί με τον πρωινό καφέ, σχολιάζουμε τα trends και τις εμφανίσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον τόσο στις street style εμφανίσεις όσο και στα φαντασμαγορικά catwalks. Η δεύτερη ημέρα του Haute Couture 2024 έκλεισε με έναν από τους κορυφαίους οίκους που περιμέναμε να δούμε με ανυπομονησία, το show του Giorgio Armani Privé.

Το ταξίδι στα ανθισμένα λιβάδια της Νότιας

Armani-Prive-HC-clp-S24-005.jpg

Στο show του Giorgio Armani Privé το μακιγιάζ που είχαν τα μοντέλα μας ταξίδεψε στις ανθισμένες λεβάντες της Νότιας Γαλλίας. Το μωβ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα beauty looks της πασαρέλας. Τα έντονα μωβ smokey eyes, η μπλε mascara και τα ζουμερά φούξια χείλη δημιουργούσαν έναν εκρηκτικό συνδυασμό που κέντριζε τα βλέμματα. Το μωβ είναι το χρώμα που συμβολίζει το μυστήριο και την δημιουργικότητα, ενώ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κυριαρχία. Σπάνια θα το βρεις στη φύση, γι' αυτό έχει τη δυνατότητα να κλέβει πάντα τις εντυπώσεις κάθε φορά που το αντικρίζουμε. Οι βάσεις ήταν clean και ουδέτερες, ενώ στα χτενίσματα κυριαρχούσαν οι δυναμικοί κότσοι.

Friday tip! 4 λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ και σε μεγαλώνουν

Armani-Prive-HC-cel-S24-012.jpg

Ένα από τα beauty trend που θα δούμε αυτή τη χρονιά είναι ο συνδυασμός του μωβ και του φούξια. Είναι αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και μπορούν να προσαρμοστούν τέλεια σε κάθε εποχή. Αν επιλέξεις να τις δοκιμάσεις στο daily μακιγιάζ σου το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να φέρεις σε ισορροπία το υπόλοιπο look. Δηλαδή, επίλεξε μία clean βάση και απέφυγε τα έντονα ζυγωματικά.

Armani-Prive-HC-clp-S24-039.jpg

Μην φεύγεις! Δεν θα σε αφήναμε έτσι... Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά beauty items τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το απαλό grunge makeup look που είδαμε στο Haute Couture show του Giorgio Armani Privé. Ρίξε μία ματιά...